|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ozlem13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 May 2014 Saat 21:28 |
merhaba kadir bey,
kızım 4 yaşında. pazar günü sesi kısıldı. dün ateşi başladı. sabah ateşi yoktu ancak daha sonra ateşi arlıklarla inip çıktı. öksürükte var. hiç bir yerinin ağrımadığını söylüyor. bal limon verdim...acaba beklemeliyim,,, ne yapmalıyım... bilemedim... şimdiden cevabınız için çok teşekkür ederim... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece: Limonlu bal, Serum Fiz, ColdMix ve Sicak su buhari uygulayin.
|
|
![]() |
|
ozlem13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok teşekür ederim :)
|
|
![]() |
|
kadir bey, kızımın ateşi dün geçti. ancak gece balgamlı ve sert bir öksürük başladı. Normal olarak karşıladık biz bu durumu. Şuan hala ateşi yok. Bal limon vermeye devam ediyoruz. Yalnız sabah olunca kulak ağrısı başladı. dort yıldır ilk defa başımıza gelince biraz endişelendik. yazılarınız dıkkatle okuduk. illiadin damla yaptık burnuna ve agrısı geçti. Ne olur ne olmaz, ateşi çıkarsa diye de Bactrim aldık. Acil bi durumda kullanmak için.
Kızımın yaşıtları da benzer rahatsızlıklar yasayınca sorduk halıyle. bi tanesınde kulak agrısı gecmeyınce doktoruna gıtmıs ve doktor bey antibiyotıklerden agumtini vermiş. Arkadasım da sızın onerdıgınız bactrim surubunu versenız dedıgınde artık bu ılac etki etmiyor demiş. Diğer arkadasımın kızının da kulak agrısıyla bırlıkte atesı cıkınca kendı doktorlarına gıttıklerınde, doktorları çocugunuzda orta kulak iltigabı başlangıcı var demiş ve baska bı antıbıyotık vermış. antıbıyotıksız gecmez demiş.tabı bu duyduklarımızdan sonra kafamız karışınca ve hatta okadar detaylı yazılarınızı okumamıza ragmen, sıze bızzat sorma geregı duyduk. her hangi bir detayı kaçırmamak için.saygılar... Düzenleyen ozlem13 - 09 May 2014 Saat 14:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Orta kulak iltihaplari, DAIMA: Grip sonrasinda olur.. ASLA Antibiyotik gerekmez... 30 sene boyunca, hastalarima ve 5 seneden beri de, bu Site uyelerine; "Orta Kulak" iltihabi nedeni ile Antibiyotik kullandirmadim... Ben hatali olsa idim, bu hastalar nasil duzelirlerdi??? Eski mailleri okuyun.
Maalesef; '80 yillarin basindan itibaren, artik Tip Fakultelerinde, "Fizyopatoloji" dersi okutulmamaktadir.. Bu ders, hastaliklarin, organlarimiz ustundeki etkilerini inceleyen bir ilim dalidir. Zamanimizda, en kazik derslerden biri idi. Kenan Evren Prof. lari tarafindan bu ders, kaldirilmis oldugundan artik doktorlar, "OrtaKulak" iltihaplarinin, Oztaki borusunun odem sonucu; kapandigi icin olustugunu bilmiyorlar... Hadise, mikrobik degil "Mekaniktir"... Ama bunu idrak edecek, beyinler nerede??? |
|
![]() |
|
çok haklısınız! kesınlıkle sizden yana bir şüphemız olmadı. sadece yanlı ya da eksık bırsey aktarmıs olamamak adına bu detayları verdık. Bır de bızım acımızdan bı dusunun Kadır bey etrafta bukadar yanlıs tanı, deneyeımsızlık mı denır artık ne denır bılmıyorum ...kendımızden suphe etmeye basladık. ıyı kı varsınız aksını dusunemıyorum gorduklerım tanık olduklarım karsısında dehsete dusuyoruz. Saygılar...
|
|
![]() |
|
spancm ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
Hocam ozurdilerim araya girdim de bactrim konusunda yine kafam karisti bu aciklamadan sonra.bactrim onerdiginiz orta kulak enfeksiyonları nin farki nedir?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bactrim; Orta kulak iltihaplari icin, en ideal ilactir, zira baska HICBIR Antibiyotik; Bactrim icindeki; "Trimethoprim" kadar, Orta kulak boslugu icine sizamaz... En kuvvetli antibiyotigi bile verseniz, Trimethoprim gibi etkili olamaz..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|