|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
zuhalselen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhalselen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dün gece oğlum resmen sinir krizi geçirdi. kendini çok sıktı sürekli sabaha kadar ağladı. Hocam bu normal bir durummudur neden bu kadar öfkeli beni de kendisini de harap etti. Yatagın içinde ordan oraya attı kendini kendine birşey olacak diye ödüm koptu boynunu kırıyordu az daha...acayip huyu değişti. Bütün bunları ilaçmı yapıyor hocam ben çocuğumu ilk defa böyle gördüm ve çok üzüldüm. İnanın kucagımda ordan oraya attı kendini 21 aylık sizce bu durum geçici midir? Resmen cocuk 1 haftadır huyu da suyu da değişti.
Sizi yordum hocam ne olur kusurumu hoş görün....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilac???? Ne ilaci aliyor??
|
|
![]() |
|
zuhalselen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhalselen
Hicam bir tek ateş düşürücü vermiştik 4 gün dolven başka da bir ilaç kullanmadım ama çok huysuz hocam sanki oğlum gitti başka bir çocuk geldi herseye itiraz ediyor beni memeyi bile birakti aşırı inatçı ve sinirli bugün oksuruk çok arttı hatta kustu bal limon veriyoruz hocam dün serum yaptım burnuna iyice delirdi resmen çocuk birde cold mix damlatiyorum yastiginin köşesine ne olacak hocam böyle sakinleştirici bir şey mi versem doğal yoksa vitamin fayda edermi şaşırdım kaldım hastalıktan önce gülen neşeli çocuk gitti yerine başkası geldi sanki kizmiyoruz babannesi ni de çileden cikartmis hocam ben çalışıyorum valla perişan olduk
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ares dusurucu butun ilaclari kesin.. Sadece; ParaNox 120 Fitil, gunde 2-3 defa kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhalselen
Sayın Hocam ilacı keseli çok oldu ancak oğlum geceleri aglayarak uyanıyor halen doğru düzgün uyumuyor. Sürekli öfkeli, hırçın ve ağlıyor. Hocam bu durum hastalığıyla birlikte oluştu. Aşırı sıcaklardan mı psikolojik mi bilemiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım. Sallayarak uyutuyorum ama onu bile istemiyor artık ..Sizin tavsiye edebileceğiniz bir şey var mıdır? Bitkisel çay falan mı içirsem. Oglum 21 aylık... Çok teşekkürler iyi günler hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhalselen
Hocam bugün ben işteydim oğlumun 5 gün süren ateşten sonra ctesi ateşi düşmüştü şimdi tekrar yükselmeye geçmiş 38 derece olmuş. Kulağını kaşıyormuş acaba kulağımı ağrıyor antibiyotiksiz geçti derken gene yükselmesini anlayamadım. Bu nedir hocam dr götürmeye bile çekinir hale geldim. Ne önerirsiniz hocam...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates ve hastalik nedeni ile (terlemek gibi); kanda Tuz orani yukselirse, cocuklarda ates ve "hircinliklar" olur. Bol su icirin... Kulaktan en ufak bir supheniz bile olsa, hemen Iliadin baslayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|