|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Tlnumy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2018 Saat 19:07 |
Hocam merhaba kızım 2 yaş 11.5 kg dün öğleden beri ateşlenmiş şehir dışında işteyim evdekiler gece ılık dus aldırıp 38.9 olunca ateşi 1 kaşık calpol vermişler yarısını çıkarmış içmemiş bugün hala ateşliymis sabah saat 11 'de paranox s fitil uygulamışlar evde düşmüş ama yine cıkmış 39.8 e çıkınca 3 saat önce novalgin şurup vermişler ağrısı da var diye şuan hala ateşli uykuya meyilli yatmış ne yapalım hocam yanında değilim daha fazla ilaç vermelerini istemiyorum nolur yardm edin grip vs hastalık belirtileri yokmuş durup dururken 2 gündür ateşli hastaneye götürmelerini istemiyorum
|
|
![]() |
|
Tlnumy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam suan ates 39.8 ... geçen hafta doğu ya gezmeye gitmişlerdi orda da ateşlendi 4 gün önce döndüler yine şimdi 2 gündür ateşli 40 a yaklaşıyor ne yapsinlar
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates+Agiz kokusu+Dil pasi varmi ona bakin, bu konuyu LUTFEN okuyun..
|
|
![]() |
|
Hocam hep okuyorum hiç bir belirti yok ama 1 haftada 2. Kez ateşleniyor bu 2 gün sürdü 40 a yaklasti
|
|
![]() |
|
AZ once Ateş 40 olunca acile götürmüşler hocam serum takilmis maalesef tahlil sonuclarini gönderdim yorumlarsanız çok memnun olurum
![]() Düzenleyen Tlnumy - 04 Eyl 2018 Saat 00:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SSK Hastaneleri, Turkiye'deki EN REZIL, sahtekar hastanelerdir.. Goruyorsunuz, Laboratuvarin nasil halki kandirdigini!! Pustlar hala Eriskin "Referans Araliklarini" kullaniyorlar. Paslastigi PUST doctor, bir de; IGNE veriyor. Oda yetmiyor, Klindamisin yaninda Augmentin yaziyor. Bu kadar hain, insafsiz ve cahil doktoru, Afrika'da bile bulamazsiniz. SAKIN Turkiye'deki cocuk doktorlarina; ates, oksuruk, ishal sebepleri ile gitmeyin. Benim yazilarimi iyi okuyun.. Baska careniz yok.. Devlet ve Universiteler, bilhassa boyle Pustlari yesirdiginden, bunlardan da bir yardim beklemeyin. |
|
![]() |
|
Reçete ilaçlarını almadık hocam ateşi devam ediyor hiç bir şey kullanmıyoruz tahlil sonuçlarında o kadar çok yüksek düşük değer var ki korktum sagolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|