|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
LİVANELİ ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eki 2015 Saat 13:30 |
hocam merhabalar yine yardiminiza ihtiyacim var..oglum iki gundur atesli ama bu sefer bana bi degisik geldi hastaligimiz emin olamadigimdan hastaneye getirdim hemogram sonucumuzda iki deger var normal olmayan yorumlamanizi rica ediyorum
Lenfosit% :20.60
Neu^. :70.80 Bu sene grip modeli bumudur hocam
Cok agir seyrediyor ellerim tutmuyor diyor bardagi kaldıramıyor o kadar mecali yok biseye surekli midesi bulaniyor ama kusma yok cok basim agriyor diyor bas agrisi normalmidir...karın agrısı var ama ishal yok suan... hocam tahlilimizi gösterdim doktora dediki bu degerin yüksek olması hastalıgın bakteriyel olduğunu gösterir bize..bide altına benim biraz bazı seyler hakkında bilgim oldunu anlayınca bana ders olarak 1) hersey tahlilde cıkmaz 2) tahlili değil cocugu tedavi etmek gerekir dedi ![]() son olarak recetemiz soyle ; zytrec 1 mg200 ml süspansiyon... bu ne için vermiş acaba hocam klamoks es 600/42,9 mg 100 ml süspansiyon 5 gün Bir de kabızlık için bize bi damla tavsiye etti biogaia 5 ml damla 2 ay kullanın dedi günde 5 damla yorumunuzu merak ediyorum hocam saygılar ilaçları kullanmam gerekirmi sizce de... Düzenleyen LİVANELİ - 19 Eki 2015 Saat 14:49 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sacmalamis!!
1- Lokosit(WBC):Yasini yazmamissiniz...(8yas ustu) 14.5'dan fazla ise; Antibiyotik gerekir. 2- Tahlilde hersey cikarda, yorumlayabilmek icin; "ADAM" olmak gerekir!!! 3- KlamoksES600, 20 kilo altindaki cocuiklara VERILMEZ... 4- Zyrtec, son 6 senenin modasi, bu doktorlara gore butun hastaliklar;Allerjik!!! Zavallilara, allerjiden baska bir sey ogretmemisler.. 5- BioGaia "Probiyotik bakteriler " ihtiva eder. Duphalac ise, bu bakterilerin uremesini saglayan; "Prebiotik" sekerlerdir.. Duphalac bir ise yaramiyorsa, BioGaia'da yaramaz.. Aptal bunlar ya!!!! Grip+Mide-barsak sikayetleri= Domuz gribi.. Turk doktorlari Grip teshis etmemeye yeminli olduklari icin, bu sekilde sacmalarlar. |
|
![]() |
|
LİVANELİ ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam çok afedersiniz ben yazmıştım yaşını ve kilosunu mesajı tekrar düzenlerken yanlışlıkla silmişim... 5 yaş 8 aylık oğlum 22 kilo ve 113 cm.. hocam siz söylemiştiniz zaten bu sene virüslerin farklı bir hal aldığını muhakkak aşınızı olun diye biz gafil avlandık henüz yaptıramamıştım şimdi hemen yaptırıcam iyileşir iyileşmez..
Bu arada wbc değeri 6,1 crp 0,51 Düzenleyen LİVANELİ - 19 Eki 2015 Saat 19:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle VIRAL enfeksiyon.. Soytari birde, Klamoks600 vermis...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Eki 2015 Saat 19:13 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bide dedi ki mono yüksek olursa eğer hastalık viralmiş neu yüksek olursa bakteriyel.. bilmesek yiycez ..mono yüksek olursa benim bildiğim enfeksiyoz mononükleoz dur dedim suratımı tuhaf bakışını görmeliydiniz hatta ilk domuz gribindne şüpheleniyorum karın ağrısı var midesi bulanıyor çok ağır seyrediyor dediğimde bırak teşhisi ben koyayım dedi bana..doğru tahmin etmişim yine sizin sayenizde
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle!! Bilgi, en buyuk hazinedir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|