|
Ateş-Strep A pozitif |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
|
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba,
Bugün Boğaz kültür sonucu çıktı. Beta hemolitik streptokok üremedi. Ve yine haklı çıktınız. Hızlı Strep-A testi pozitif -yanlış- sonuç verdi. O kadar üzgünüm ki size anlatamam. 2 doktor ile görüştük 2! Bebeklikten itibaren götürdüğümüz özel muayenesi olan doktor strep A pozitif görünce; iecilline 800 ve deposilin 6-3-3 yapılacak dedi,2 iğne birden! Özel hastane doktoru aqumentin 400 yazdı. Ve kullanmanız şart dedi. Okadar ateşli ve pozitif olunca mecburen şuruba başladım. Ateşi bugün yok sadece baş bölgesinde sıcaklık var. Antibiyotik etkisinden mi düştü yoksa zaten düşsecek miydi? Gribal hiçbir şikayeti de başlamadı. Hocam ne oldu birden bu çocuk aşıdan 1 gün sonra bu derece ateş ve başka hiç belirti yok. Böylelikle özel muayenesi olan doktorumuzlada yolumuzu temelli ayırdık. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Devamli anlatiyorum! Gunumuz Turk doktorlari; SALAKTIRLAR!
Lafa bakin! " iecilline 800 ve deposilin 6-3-3 yapılacak dedi,2 iğne birden!" A be GERI ZEKALI!!! Iecillin 800, ancak Deposilin 1.2 yapilirsa gerek olur zira, Deposilin1.2'nin tamami gec etkili Penadur olup bu penisilinler 48 saat sonra etkili olmaya basladiklari icin yapilirlar. Buna mukabil; Deposilin6-3-3'de farkli 3 Penisilin vardir: 600,000 unite Kristalize Penisilin. Cabuk etkili 300,000 unite Prokain Penisilin. Orta ve 48 saat etkili 300,000 unite Penadur ihtiva eder (1 ay etkili) Bu yuzden, Deposilin6-3-3 yapildiginda, yaninda baska bir penislin veya antibiyotik gerekmez. Goruyorsunuz degil mi, gunumuz Turk doktorlarinin ne kadar CAHIL ve SALAK olduklarini! SAKIN yapilan ve soylenen hicbir seye inanmayin, hicbir sey de yapmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Şub 2023 Saat 18:44 |
|
![]() |
|
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
Hocam,
Okadar üzgünüm ki size anlatamam. Iyiki sizi tanıdık. Sizi tanımamış olsaydım mecburen bu igneyi yaptiracaktim. Ama sizi hep okudum ve yaptirmadim. Iyiki varsiniz. Size 3 sorum daha olacak. 1-)Peki bu cocuga ne oldu? Virus kaynaklı birsey diyor kan bize tamam ama Ek bir belirti olmamasi normal midir? Suan belirgin atesi yok, antibiyotigi birakip okula gonderebilir miyiz? 2-)burun tıkanıklığı tam olarak ne demek.? Cocukta burun tıkanıklığı olduğunu nasıl anlar ve ılliadin baslariz? Cok teşekkür ederim. 3-)Bexsero asi olan kolda agri olmasini kac gun normal karşılarsiniz?
Düzenleyen Jasmined - 22 Şub 2023 Saat 21:20 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
WBC:7.64!!! Kesinlikle Bakteriel enfeksiyon YOK!
Size daha ilk gun bu salak doktorlara inanmayin dedim.. LUTFEN, bugunden geriye yazdigim cevaplari okuyun. Bexsero?? Ben size yaptirim dedim mi??
|
|
![]() |
|
Hocam,
Bexsero asisi icin cok pismanim. Ozel muayenesi olan doktorumuz cagirdi mutlaka yapılacak diye hic sormayın. Hocam derece olarak atesi yok ama alin bölgesi cok sicak atesi var gibi bu neden olur?
Düzenleyen Jasmined - 22 Şub 2023 Saat 23:28 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilemem. Soylediklerinz gecerli bir bilgi degil. Atesini olctugunuzde; 38 ustu ates demektir.
|
|
![]() |
|
Hocam,
Pazar günü aksam antibiyotik bitti. Pazartesi aksam döküntü oldu. Ve döküntü kaşıntılı. Sacli derinin kafada var sanırım. Çünkü kafasini da kasıyor ara ara. Bikac tane yüzünde var, gobek bölgesinde var. Sirtinda belli belirsiz var? Bunun nedeni ne olabilir? Düzenleyen Jasmined - 28 Şub 2023 Saat 21:22 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|