|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NURŞEN ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şub 2016 Saat 23:04 |
Hocam merhaba,
4 aylık erkek bebeğime atopik dermotit teşhisi kondu. İlk kolunda görüldü kizarikliklar. Sonrada vücudunun boyun, ense, kollar, dirsek içleri ve bel gibi muhtelif yerlerinde pullanma şeklinde kızarıklıklar yayıldı. 1 Uzman, 2 prof. Gördü ve teşhisleri aynıydı. Prof. Bio baby' nin atopik ciltlere özel şampuanı ve nemlendirici kremini, uzman dr. da Prednol-a kremi 5 gün kullanmamızı tavsiye etti. Ama kortizonlu diye kullanmadım. Bio Baby' i hala kullanıyorum. Ama yararını görmedik. Zira görseydik vücudunda dağılmazdı. Aşırı huzursuz, sürekli ağlamaklı ve uyku uyumuyor neredeyse. Örtüde sallayarak uyutuyoruz. Arada işe yarıyor o da. Bana da yasaklar kondu. Ceviz, süt, krema, cikolata daha neler neler. Ne yiyecegimi bilemez haldeyim. Keske Turkiye' de olsaydiniz. Aydin' dan gelirdim muayeneye. Kizim 9 aylikti Temmuz ayinda size getirmistim Cadde'ye. Neyse hocam tavsiyeleriniz benim icin onemli. Ne kullanmali, ne yemeliyim? Saglikla kalin... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dokuntu olan bolgelerin resimlerini gonderin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|