|
Atopik egzemadan kurtulduk hocam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2020 Saat 17:27 |
hocam merhaba 2 yaşında kızım yaklaşık 6 aylıktan beri atopik egzama ile uğraşıyoruz çok ilaç falan kullandık size de çok yazmıştım bu konuda sizin söylediklerinizi de yaptık ama bir türlü bu kaşıntı kızarıklık hali durmadı artık kaşımaktan kanatıyordu gece uyuyamiyorduk daha önce yanağında da çıkmıştı neyse uzatmayayım hocam. ben araştırma yaparken bir eczane buldum o eczanede ki eczacı hanım kendi hazırladığı ilaçları bu rahatsızlıklar için satıyormuş nemlendirici içerikli kremler ama öyle isimli ürünler falan değil yani kendisi hazırlıyor içeriğini de kantaron yağı falan var ve kantaron sabunu hocam kullanmaya başladık 4 ay oldu Çok şükürler olsun tamamen kurtulduk hiç kaşınmıyor kızarmıyor kurtulduk çok şükür yani sizinle paylaşmak istedim hocam. Saygılar
|
|
![]() |
|
ibrahimny ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimny
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba atopik egzama diye görünce yazmadan edemedim. Benim bebegim 1 yaşında 3 aylıktan beri hergun yıkıyorum sık nemlendiriyorum terlemesine hatta sicaklamasina izin vermiyorum yinede aynı sorunları yaşıyoruz uykusuzluk butun vücutta kaşıntı gecmeyen kızarıklıklar vs.. acaba bu eczaci kişinin yaptığı karışımların aromatérapi ile ilgisi olabilir mi? Bide eczane ismini almam mümkün mü gercekten çok zordayız.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120592 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu ilac konusunda bir bilgim yok. Takip edin bakalim, tekrarlayacak mi?
|
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Aromaterapi ile bı ilgisi olduğunu sanmıyorum. Ben kendim İstanbul da yaşıyorum bu eczane Denizli de zincirci eczanesi.telefonla irtibat kurup aldık dört ay oldu eser kalmadı çok şükür. Eczacı kendisi hazırlıyor Muş.birde drxdion sarı kantaron sabunu ile banyo yaptiriyorum eczacı nin tavsiyesi ile. Kendi hazırladığı bı nemlendiriciye benzeyen bi krem.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120592 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aromaterapi: koku satilarak yapilan bir cins SAHTEKARLIKTIR!
Turkiye gibi ulkeler haricindeki, gelismis ulkelerde, bireylerin boyle firmalara dava acip, tazminat alma haklari vardir. Ama Burasi Turkiye, halki kaziklamak icin her bir ''halti' satabilirsiniz ve yetkililerin giki cikmaz! Hatta sizi suclu bile cikarabilirler. Aromatherapy: Making Dollars Out Of Scents Stephen Barrett, M.D. August 22, 2001 Aromatherapy — sometimes called aroma therapy — is described by its proponents as “the therapeutic use of the essential oils of plants.” The word “essential” does not refer to nutritional value but to the volatile, aromatic components that are the “essence” of the plant. Essential oils are said to be highly concentrated substances extracted from flowers, leaves, stalks, fruits, and roots, and also distilled from resins. They are alleged to contain hormones, vitamins, antibiotics, and antiseptics and to represent the “life force,” “spirit,” or “soul” of the plant [1]. The oils are administered in small quantities through inhalation, massage, or other applications to the skin. Occasionally, a product is taken internally. The products include diffusers, lamps, pottery, candles, pendants, earrings, shampoos, skin creams, lotions, and bath salts, and shower gels. Health Foods Business estimated that the total of aromatherapy products sold through health-food stores was about $59 million in 1995 and $105 million in 1996. Pleasant odors can be enjoyable and may enhance people’s efforts to relax. However, there is no evidence that aromatherapy products provide the health benefits claims by their proponents. A private action may have some impact. Under California law, any person or organization can sue to stop the fraudulent activities of any person or company either located in California or affecting the state’s consumers. These suits are interesting because if the defendant cannot persuade a judge that its claims are true, the judge can prohibit them and assess high penalties. In 1997, Los Angeles attorney Morsé Mehrban charged that Lafabre and Aroma Vera had violated the California Business and Professions Code by advertising that its products could promote health and well-being, relax the body, relax the mind, enhance mood, purify the air, are antidotes to air pollution, relieve fatigue, tone the body, nourish the skin, promote circulation, alleviate feminine cramps, and do about 50 other things [2]. The National Council Against Health Fraud served as plaintiff, and I served as an expert witness in the case. In September 2000, the case was settled out of court with a $5,700 payment to Mehrban and a court-approved stipulation [3] and order prohibiting the defendants from making 57 of the disputed claims in advertising within California [4]. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Haz 2020 Saat 18:45 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam merhaba. İlk mesajimda bir eczanenin Kendi hazırladığı ilac ile bu rahatsızlıktan kurtuldugumuzu yazmıştım.
Sorum şu hocam elde hazırlanan bir kremin içinde kortizon olup olmadığını nasıl anlarız.kortizon nasıl bir maddedir. Eczaneler kortizon u alıp kendi hazırladığı kremlere katabilirler mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Katabilirler.. Her sey beklenir!
Siz anlayamazsiniz. Ancak; Hifsissihha Ilac laboratuvarlarinda anlasilabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|