|
Ayak agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mahmure ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Tem 2019 Saat 10:27 |
Doktor bey merhaba kizim 2 yasinda 13 kilo 89 cm yaklasik 1.5 aydir devam eden bacak agrilari var yururken dizlerini tutup yuruyo yaslilar gibi taklit yapmadigindan eminim cunku yanimizda hic yasli yok aciyo diye gelip dizini gosteriyor. Agrilarin bir vakti yok gece ortaya ciksa buyume agrisidir deyip rahatlayacam ama bu sabah ta kalkar kalkmaz biraz dolandi bi sure sonra dizini tutup ayagina basmamaya basladi kucakta gezdi bir sure sonra unuttu sonra yine basladi.Bu ara ara devam eden bir surec telaslandim kotu bir hastalik olup olmadigini nasil anlariz sizin yorumunuz nedir acaba doktor bey kan testi vermemiz gerekir mi allah korusun internette losemiden bile bahsediyor bazen aileler buyume agrisi diyip taniyi geciktiriyorlar daha da ilerlemis oluyor diyor cok telas yaptim
|
|
![]() |
|
Mahmure ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazmayi unuttum doktor bey kosarken hizli ya da yavas ayak parmaklarina takiliyo tokezliyo sanki yeterince aykalrini kaldirmiyomus gibi yerden hafif kosu yaparken bile evde haliya taktiriyo parmaklarini sonra cani aciyor tabi bunu da soylemek istedim genelde bacaklarinda morluklar var doktor bacaklarin on kismindaysa morluklar genelde korkmam dusmeden kalkmadan oluyodur ama arka taraftaysa telas ederim dedi genelde on tarafta morluklari yavas yavas geciyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EĞER; çok hoplayıp/zıplayan bir çocuk ise; "Aseptik Kemik Nekrozu" olabilir. 1 hafta kadar istirahat ettirin,
çok hareket etmesin, ağrıları devam ederse, bir Ortopedi doktoru görsün. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayir doktor bey cok hareketli bir cocuk degil dogdugundan beri sakin yine de gotureyim mi doktora
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|