|
Ayak yanmasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 463 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ara 2023 Saat 01:50 |
Hocam Merhaba
40 yasindayim geceleri ayaklarım çok yanıyor Ne yapmalıyım ne tavsiye edersiniz? 2,5 yaşindaki oğlumu sütten kesmek için ne yapabilirim?Çok düşkün artık tahammül edemiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Ayaklarinizda, Mantar enfeksiyonu varsa, yapar, mantar tedavisi ile gecer.
2- D vitamini olcturun. Dusuklugu yapar. 3- Grierson-Gopalan Sendromu olabilir. Yanma hissi yaninda, his kaybi, keskin agri, ciltte kizariklik ve igne batmalar vardir. Cok cesitli sebepleri vardir, sebebe gore tedavi verilir. 4- Erytromelalgia olabilir. Niprit ignesi ile duzelir. Iyi bir Norolog gormesi gerekir.
|
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 463 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam teşekkür ederim
Mantar yok D vitamini en geç 3-4 ayda bir ampul içiyorum en son kasım ayinda içtim ağrı olarak vücudumun genelinde var ayaklarım çok ağirmiyor sadece yanıyor içten özellikle akşam gece vakti.. Gebelikte şeker çikmistk arada olctugumde sınırda olabiliyor Şeker hastalığı yapar mı?
Düzenleyen yaksu - 12 Ara 2023 Saat 09:30 |
|
![]() |
|
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Merhaba karışıyorum kadır hocam daha ıyı bılır ama kılcal damar veya varis problemınız var ıse oda yapıyor bende de mevcut
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yapar. Sekeriniz kontrol altinda olsun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet var. Hergün yanma olmuyor lakin haftanın en eaz 2-3 günü oluyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|