|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vinil ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 17:50 |
http://i.hizliresim.com/VXXVjv.jpg
Kadir Bey dun fark ettim disa dogru bise yok ama elleyince sertlik var bastirinca Agridigini soyluyor kizim nasir midir bu cikan sey nasil tedavi Edebiliriz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayakkabisinin birinde, o kisma denk gelen bir civi var.. Eliniz ile bastirarak kontrol edin.
|
|
![]() |
|
vinil ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kontrol ettim bulamadim ole bise ayakkabi olarak hep spor ayakkabi giyiyor
Tabanlarida yumusak Sertligin capi nohut kadar var gecmesi icin birsry uygulayalm mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eczanelerde, nasir sokucu diye satilan ilaclar var, onlari kullanin... Kullanmadan once ilacin icini iyi okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey eczanelerden ne nasir ilaci ne de bandi alabildim
Cocuga uygun degil dediler bise vermediler hala ayaginda duruyor ilk zamanki gibi agrisi kalmadi ama Bunun icin aile hekimine gittik ilac kullanmayalim yumusatalim banyo Sonrasi soymaya calixalim yoksa cildiyeye gidin defi O sirada kizim oksurunce cigerlerini dinledi islik sesi geldigini bana dinletti bogazlari kizarmis diyerek sizin sevmediginiz Ilaclari yazdi bu kizimda kusa girdigimzden beri oksuruk var bazen balgamli bazen kopek havlar gibi Bazen burnu akti bazen tikandi boyle gidiyor 1 aydir sizden bildigim icin ilac kullanmiyorum 2 yildir kizima sadece cok burun Tikanmasinda iliyadin kullaniyorum 3 gun... Sadece bu islik sesi ciddi birseymidir. Neden olur mudahale etmeye gerek var midir? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin aldanmayin, yoksa; Sahtekarligin: 1.Safhasina baslamis olursunuz. Gerisini zaten biliyorsunuz...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|