|
Aylardir gecmeyen beze lenf bezi veya |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haz 2020 Saat 11:52 |
Hocam size ilk kez yaziyorum. 27 yasinda bir anneyim annelik cok zormus piskolojim alt ust oldu. Oglum 20 aylik. 8 ayliktan beri boynun her iki yaninda lenf bezi var minik her iki taraftada birden fazla birbirine yakin fakat oynuyorlar.doktorumuz bunun normal oldgnu patolojik bir durum olmadigini soyledi. Ama benim esas ve en cok cevap almak istedigim konu 18 aylik iken baska bi sebebten doktora gittigimzde acildeki doktor cene altinda lenf bezi oldugunu biraz fazla buyudugunu iki hafta kadar sonra kuculmesse mutlaka bir kbb veya cocuk doktorunun gormesi gerektigini bunun onemli bir durum oldgnu bilmemiz grktgni soyledi. Ben malum durumlardan sebeb goturmedim. Sislikte hic gecmedi ayni duruyor. Yaklasik iri bir yesil zeytin bugyuklugunde . Ama elime onun harici kucuk baska bezelerdw geliyor kimisi oynuyor kimisi oynamiyor. Ne olur bana da cevap yazin. Ben ne yapacagim ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Onemli bir sey degil bu konuda evvelce yazdiklarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|