|
Bacağındaki morarmalar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Oca 2023 Saat 21:57 |
İyi günler Kadir Bey.6 yaşında anasınıfına giden oglum hakkında bir şey sormak istiyorum izninizle.Okula yeni başladığı için devamlı hasta bu yıl ,sizin sayenizde ilaçsız bir şekilde devam ediyoruz.Birde 3 yaşına kadar imminoloji bölümünde takipte idik nötropeni teşhisi konmuştu.Benim sorum oğlumun diz kapaklarında hep kizarıklık olduğunu göruyorum.Bir yere çarptınmı diye sorduğumda hayır diyor.
Sizcede bu lekeler carpmadan dolayımi oluyor yoksa başka bir durummu var? Kusura bakmayın hocam size sormadan içim bir türlü rahat etmiyor.Hakkınızi helal edin. Buda en son yapilan tahlil .hasta olduğunda wbc bakmak için yaptırmıstık.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kasim ayinda, viral bir enfeksiyon gecirmis. Bir anormallik yok!
Dizlerini okuldaki siraya carpiyor. Onemli degil.
|
|
![]() |
|
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkur ederim hocam.Evet uzun bir hastalık sureci idi.2,5 ay öksürdük.Sayenizde ilaçsız atlattık.
Size sevdiklerinizle sağlıklı günler dilerim.İyiki varsınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|