|
Bacak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
merveasya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı merveasya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mar 2021 Saat 23:55 |
Hocam iyi günler,
8 yaşında bir kızım var. Pazartesi gününden beri sol bacak alt arka baldırı ağrıyor ve ayağının üzerine basamıyor, topallayarak yürüyor.Ertesi gün boğazının ağrıdıgını yutkunamadıgını söyledi. bademciği kızarmış bademcik yanında da iltihaplı bir aft vardı. Okuldan çıktıktan bir iki saat sonra başladı ağrı.. Okulda mı ters bir hareket yaptın dedim hayır dedi. Genel durumu , iştahı falan iyi . Bu arada baleye gidiyor hocam. Bacağını kafasının arkasına atıyor esneme egzersizi olarak veya ayakta topuklar birbirine değecek şekilde durarak arkaya doğru bedenini eğiyor. Bunlar mı sebep oldu diyeceğim ama hiçbirini yaparken canım yanmıyor diyor. Geçtiğimiz aylarda topuğu ve kasık eklemlerinde de ağrı olmuştu. Ağrı yarın da devam ederse doktora götüreyim mi hocam. Çok endişelendim interneti biraz karıştırınca..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bale'de zorlanmis. Istirahat etsin. Gecmezse; Voltaren jel, gunde:2x1 surun.
|
|
![]() |
|
merveasya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı merveasya
Hocam cumartesi gitmişti baleye o zaman hiçbişeyi yoktu ağrı pazartesi günü normal okulundan çıkarken başladı . Bale kaynaklı olsa hemen başlamaz mıydı? Bademciği de çok kötü iltihaplanmış ama genel durumu iyi aksayan ayağı dışında 😔Bu son bir ayda bi kasık eklemi ağrıdı ara ara ama geçti, bazen de topuğum acıyor diyordu ama herhangi bir hareket kısıtlanması yoktu. Şimdi de bu alt arka baldırı işte bu topallamasına sebep oldu pazartesiden beri, bu yüzden bayağı endişelendim. Ne kadar süre geçmezse doktora götüreyim hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Agriyan bolgelere Voltaren jel surun, 2 gunde gecmez ise, gosterin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı merveasya
Teşekkür ederim hocam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı merveasya
Hocam söylediğiniz gibi jeli iki gün kullandık. Kızımda topallama kalmadı. Gayet koşuyor , sordum hiç ağrın kaldı mı diye çok az var dedi. O da zamanla geçer mi hocam yoksa ciddiye almalı mıyız? Bir de bu jel ile neden geçti hocam merak ettim. Sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Burada doktorların davranışları sonucu aşırı evhamlı bir anne oldum. Hastaneye gitmeye korkar olduk. Yıllarınızı insan sağlığına adamışsınız ama dinlenmiyor bu platformdan bile insan sağlığı için çalışıyorsunuz , bir anne olarak çok teşekkür ediyorum size..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zorlama ile adelede olan "laktik asit" kimyasal yanigina iyi geliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|