|
Bacak agrisi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esmanurr
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 447 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bacak agrisiGönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 23:38 |
|
Merhaba hocam kizm dokuz yaşında 130cm 27 kilosu düşük ama eşim de kayinpederimde hep çok zayflardir bnde öle biraz beslenme aliskanligiklarimiz biraz soya çekim diye açıkçası kiloya çok takilmadim su yaşına kadr .. hasta olur ama sizden öğrendiklerimiz sayesinde tuzlu su illadin le atlatik diğer arkadaşları kadr ağır çok şükür gcmedi.. iki kere antibiyotik kullandi ikiside dışı iltabindn ötürü bagisikli iyi bnce .. ama şu bı kaç aydır geceleri başlayan diz kapağı ile ayağına kadar kısımda genelde olan bacak aggrilari var bazı gecerl uykusunda bile inliyor bazen daha raht ama var bayadır. Gün içinde iyi aslında akıllı sattı taktigna otuz bin adm rahat atıyor haftasonlari tekvandoya gidyor.. ama işte akşamları başlıyor bacagm agryo diye miziladyor...bn büyüme ağrısı olarak yorumluyorum çocukken bnm de cokk agrirdi sonra buyudkce bitti öle derlerdi bana . Sonra bugün birden acaba onmli bişey mi ki diye aklma düştü önemli midir .. kan tahlili yıllardır yaptırmıyorz hocam ama üç yıl önce d vitamini 38 çıkmıştı her sen bir dvvit ampul iceririm sut ürünu de düzenli içemez arada süt yoğurt günlük az miktarda olsa tüketir bazende peynir ama çok değil hiç ısrarcı olmamıştım .. acaba süt ürünlerin artırması için zorlasam mi ki hocam bu süreçte
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Şub 2024 Saat 19:27 |
|
Yuzbin kere anlattim!!
Gunluk sut ve sutlu gida toplami EN az, 600ml olmalidir. Sadece 100 gram peynir yese, gunluk asgari kalsiyumunu karsilar! Spor yaptigi icin, bacaklari agriyor! Turk cocuklarinda; "buyume agrilari" OLAMAZ!!Zira o kadar hizli buyumeleri icin, gunde ortalama 2 litre sut/sutlu gida almalari gerekir. Turkler sut icmezler! Agri oldugunda; sicak kompres yapin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Şub 2024 Saat 19:28 |
|
![]() |
|
esmanurr
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 447 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2024 Saat 10:55 |
|
tamam hocam..sut urnu tuketımını artırmaya calısacagım önemli birşey değil anladıgım kadarıyla bu agrılar tesekkurediyorum saolun varolun...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|