|
Bactrim |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2024 Saat 14:58 |
Merhabalar hocam uyuz tedavisi için losyonla birlikte bactrim kullanıyorum bactrimi kullanırken kahve ve süt ürünlerinden uzakmi durmalıyız birde hocam bactrim bana aşırı ağır geldi iki gündür kullanıyorum yerimden zor kalkıyorum 800 mg yarisini içsem fayda edermi yardımcı olursanız sevinirim ilginiz için şimdiden teşekkürler saygılar
Düzenleyen turnam - 14 Oca 2024 Saat 15:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" bactrimi kullanırken kahve ve süt ürünlerinden uzakmi durmalıyız"
Boyle bir sey YOK!! Bunu da hangi SALAK uydurdu? Bactrim, agir bir ilac degildir. 70 seneyi geckin kullanilan bir "sulfamid" grubu antibakteriel ilactir. Sulfamidler; antibiyotik degildir! Antibiyotikler gibi canli varliklardan (yosun, bakteri gibi) elde edilmezler! Azo-boyalarindan sentez edilmislerdir. Bactrim Fort aliyorsaniz, gunde:2x1 alin.
|
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kasintilarim yeni yerlerde baslayarak devam ediyor normal midir yoksa tekrar losyon sureyimmi bir hafta tamamlanınca beni endişelendiren başka yerlere yayılması ilaç fayda etmedi mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Uyuz boceginin cesetleri ve diger kalintilari; 1-2 hafta kasintiya sebep olurlar, Kasinti olan yerlere Betnovate merhem surun.
|
|
![]() |
|
Hocam dokuntulerim çoğalıyor normalmi bactrim ve kwealads iki kere kullandım geçmiyor Ziver tableti onerirmisiniz yada başka ne yapabilirim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resim gonderin.
|
|
![]() |
|
https://hizliresim.com/e8o7zhb
Hocam bunlar eşime ait benimkiiler net çıkmıyor minik minik siyah tenimde koyu olduğu için belli olmuyor o da bactrim ve kwealada kullandi ama bir türlü kurtulmuyoruz herşeyi utulememe ragmen
Düzenleyen turnam - 31 Oca 2024 Saat 02:06 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Uyuz dokuntusu, tekrar anlattigim gibi Kwellada sampuan kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|