Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bademcik şişmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbademcik şişmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zbalyen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 176
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zbalyen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bademcik şişmesi
    Gönderim Zamanı: 13 Tem 2015 Saat 14:05
İyi günler hocam. 7 yaşındaki oğlum dün akşam ateşledi. Hafif mide bulantısı ve baş ağrısı da vardı. Hocam bir de alakası var mı bilmiyorum ama çok hırçın alıngandi. Ve çok ağladı. Gece boyu sayıkladi. ateşi 38.3 idi ateş düşürücü verdim. Bu sabah da mide bulantısı ve baş ağrısı da vardı . Istahsizligi ve halsizligi devam ediyor. az önce ağzına baktığımda bir taraf daha fazla olmak üzere iki bademciginin de sistigini gördüm.   Ateşi çok yüksek olmamakla birlikte, ara ara çıkıyor ama kendiliğinden düşüyor. Ateş düşürücü vermedim. Sizin ateşle ilgili makalenizi bir kaç defa okudum. akşamki ilacı aslında ateş için değildişim ağrıyor sızlıyor dediği için vermiştim. Bişey atlamamak için biraz fazla uzattım. Durumunu yorumlayabilir misiniz 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119646
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2015 Saat 10:19
Bilemem. Agzida koku ve dilde pas yoksa, antibiyotik gerekmez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.