Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bademcik ve ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbademcik ve ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meralbuyruk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 42
Mesajın Direkt Linki Konu: bademcik ve ateş
    Gönderim Zamanı: 06 Tem 2011 Saat 17:09
hocam benim oğlum 25 aylık.6 aylıkken bronşit oldu  ne zamanki sizi buldum hastalıktan kurtulduk artık ne geçse başımızdan size sormadan bişey yapmak istemiyorum...
hocam oğlum yaklaşık 1 yıldır hiç beni telaşlandırmamıştı takiii cuma günü oğlum öğlen uykusundan ağlayarak kalkana kadar...kalktı  oğlum ve bi baktım ateşlenmiş hiç bişeyi yoktu hemen ateşini ölçtüm 39 derece...ılık duşun ardından bi an panikledim oğlumda ağlayınca sürekli.... aile hekimimize gittik muayene etti ateşi çok dedi boğazları şişmiş dedi hemen antibiyotik,dolven ve aferin yazacağını söyledi...bunları kullanman gerek dedi pazartesi yine gel dedi...ama ben bu ilaçların hiç birini almadım calpol aldım ateşi düşmezse veririm diye..2 kere ateşlendi düştü ateşi ertesi gün iyileşti.ama 2 gün sonra öksürüğü ve burun akıntısı başladı...oğluma herhangi bi ilaç kullanmalımıyım ? 2 kereden başka ateşlenmedi öksürük burun akıntısı var hiç halsizleşmedi boğazları sıcak deil yemesi normal sadece birazcık mızmızlaştı huysuzlaştı genel durumunda bi bozukluk yok...ne yapmalıyım hocam beni bilgilendirirmisiniz? şimdiden değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118918
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2011 Saat 10:27
Tipik Grip geçiriyor, sakın Aile hekiminin söylediği hiçbir ilacı kullanmayın, limonlu bal, serum fiz, ve gerekirse ColdMix yeterlidir. Eski maillerede bakın. Zaten yaz mevsiminde bu tip hastalıklar çok kısa ve hafif seyreder.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.