|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neslis82 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haz 2016 Saat 23:51 |
Hocam merhaba,
Yeğenimiz 2004 doğumlu kız çocuğu.3 yaşından beri sürekli boğaz enfeksiyonu ve kulak enfeksiyonu geçiriyor.12 yaşında olmasına rağmen bu yıl 6 kez boğaz enfeksiyonu geçirmiş ve 2 si kulağına vurmuş.Götürdükleri doktorların hepsi vücuduna göre çok büyük bademcikleri var ve genizeti çok büyük burun deliklerini kapatmasına çok az kalmış acil ameliyat demişler.salı gününe ameliyat için gün vermişler.ben size sormak istedim resmini de çektim yolluyorum sizce de gerçekten gerek var mı http://hizliresim.com/YbgRBk |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin ha!!! Ameliyatlik hicbir durumu yok.. Bu yastaki cocuklarda, agiz acildiginda, bademcikler bu sekilde orta hatta dogru itilirler..
Bunlar resmen; Cakal!!!
|
|
![]() |
|
neslis82 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkürler kulağa vurmasını nasıl engellerler illiadin yeterli olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir kere bademciklerin, "kulaga vurmasi" diye bir sey yok.. Bu tamamen bu cakallarin uydurmasidir. Bir de Bademciklerin "Hastalik yaptigini ve kalbe vurduklarini" filan duyarsiniz, bunlar tam sahtekarlik hileleridir. Kalp Romatizmasi veya Nefrit yapan Streptokoklarin; Geniz eti veya bademciklerin olup-olmamasi umurlarinda bile degildir. Sakin bu yalanci sahtekarlara inanmayin... Kulak hadiselerinin baslamasi; SADECE ve sadece, Grip gibi hastaliklardan sonra, olusan ODEM yuzunden; Oztaki borusunda odem yaparak, Orta kulak boslugunu nemli tutmaya yarayan ifrazatin, bosalmasina mani olup, icerde birikmesi hadisesidir. SADECE
Iliadin damla ile bu odem cozulerek tedavi edilebilir. Eski mailleri okuyun. Yoksa bu Cakallar sizi devamli isirirlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|