|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hiroşum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2015 Saat 19:17 |
Hocam merhabalar dün oğlumun siddetli karin ağrisi ve kusmasi olduğunu yazmistim.domuz gribi olabilir demiştiniz.bugün esimin israriyla özel bir hastaneye gitti.muaynede üst solunumda bisey yok dedi cok sivi kaybetmis müşahadeye alip serum takcaz gerekli tahliller yapildiktan sonra konusuruz dedi serum takildi bitmeye yakin sonuclar cikmis olmali novacef 80mg katildi.dr la görüstük bagirsakta ciddi enfeksiyon olduğunu ve kana karistigini söyledi.recetemiz novacef 1mg.metpamit.reflor.calpol.sonuclari göndermeyi beceremedim.yüksek değer CRP kantitatif 29.2 normal 0.5 degerlendirirseniz sevinirim.oglum 3yas 4aylik17kilo
|
|
![]() |
|
hiroşum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hemogram LÖKASİT 14.1 normal 3.5-10
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
TAM BIR SAHTEKARLIK!!!
Nasilda teskilatlanmislar!!! WBC: 2-5 yas arasi: 5.5-15.5 Eriskinlerde : 4.5-11 dir.. Utanmadan, eriskin "Referans degerlerini" bile daha dusuk vermisler.. Bunlar tam batakhane!! "Hastane idaresi+ Laboratuvar+ Doktor"; uclu cetesinin kurbani olmussunuz.. SAKIN; Verdikleri hicbir ilaci kullanmayin, KACIN!!! Sadece bol;su/sivi verin. Kusma devam ederse, RotaVirus ishalidir, Emedur100 fitil, gunde; 1veya 2 defa kullanin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 May 2015 Saat 19:50 |
|
![]() |
|
Hocam cok üzgünüm önceden olsa böyle bir durumda dr a gittim teşhis kondu çocuğum iyilesecek diye mutlu olurdum.şimdi içimde bir şüphe (ya gercekten enfeksiyon varsa)etrafimdakilerin esimin baskisi .diger ilaclari bir sekilde vermemeye çalisirim ama o iğneleri paşa paşa yaptirmak zorundayim.bir yerden sonra giden paraya da acimiyorum.keske içim rahat olsa.....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir daha igne vurdurdugunuzda, ishal baslayacak.
Ayricada, igne sekilnde verilen Antibiyotik, kanla vucuda dagilir... Kandaki Antibiyotik, BARSAGIN ICINE NASIL GIRIPTE, KAKALARIN ARASINDAKI BAKTERILERI OLDURECEK!!! Ayrica da, sizinkisi VIRUTIK ISHAL, Antibiyotikler zaten hicbir ise yaramaz!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 May 2015 Saat 22:51 |
|
![]() |
|
Hocam bu ağizda pis bir koku olmadan dilinde pas olmadan enfeksiyon olmayacaği 100 de 100 mü dür.istisnai bir durum olamaz mi? Ben WBC yüksek çikip bu durum olmayinca kan testini özellikle sağlik ocağinda tekrarladim.sonuç:14 normal:3.0-12.0 ve dün gittigimiz hastanade cikan sonuc .çocuğun genel durumu çok iyi sadece göz altinda hafif morluk .3 tana kan testi ücünde de yüksek nasil bir durum hocam bu.kafam allak bullak oldu.cocukta kan vermekten yiprandi istemiyo yoksa gidip bir daha yaptircam o durumdayim.vaktinizi aliyorum hocam kusura bakmayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anlattim ya!! Cocuk, WBC degerlerinin yanina, "Eriskin" normal degerlerini koyuyorlar.
WBC: 2-5 yas arasi, NORMAL: 5.5-15.5 Eriskinlerde, NORMAL : 4.5-11 dir.. Yani, sizin cocuktaki: WBC:14 NORMALDIR. Bu yasta normal "ust sinir" 15.5 dur.... Her halde anlatabildim... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 May 2015 Saat 18:51 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|