|
Bağışıklık güçlendirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mge ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2018 Saat 14:01 |
Iyi günler hocam, kızım bünyesi cok hassas sürekli ne bulursa da ağzına aliyor.su anda 18 aylık yine hasta olunca bağışıklık sistemini nasil kuvveylrndiririm diye düşünüyorum. Sonbahar döneminde acaba arı sütü polen gibi karisim verebilir miyim.ayrica bizde yumurta alerjisi olduğu için alerji olma ihtimali yüksek midir? Çünkü su anda sinek isirigina alerji oldu ve bu hassasiyeti beni tedirgin ediyor. Yada sizin bana öneriniz ne olabilir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyle bir ilac YOK!!! Bagisiklik olusmasi icin: Ya hasta olacak, yada asilarini olacak.... Gerisi hikayedir, dumenden ilac satmaktir.. Misal: UMCA diye ilac var.. Bir ufak Tekirdag Rakisi kadar Alkol (Etanol) ihtiva eder.. Cocuk bir iciyor, eskilerin Grip olduklarinda ictikleri Kanyak gibi iyi geliyor!!! Yerseniz!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|