|
Bağışıklık |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Pearl06
Üye
Kayıt Tarihi: 18 May 2023 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: BağışıklıkGönderim Zamanı: 23 Mar 2024 Saat 12:27 |
|
Merhaba Hocam oğlum 23 aylık bu yıl kreşe başladı ve sürekli hasta doğal olarak yalnız her hastalığında hırıltı ve hava durumu olduğu için alerjiye yönlendirdiler derken floxin sabah akşam dediler,demiri çok düşük bir türlü yükselmiyor derken alerji Hematoloji ve immünolojiye yolladı.Kan şurubu kullanıyoruz ve salı değerlerine tekrar bakıldı demir düşük ferrifer 40 başladılar yalnız immünoloji Bactrim diye bir antibiyotik verdi bunu 5 ay kullanmamı istedi ve şuan oğlum hasta değil. Merak ettiğim kullanmalımıyım bağışıklığı biraz düşük dediler,bağışıklık antibiyotik ile mi artacak anlamadım.Bu bir tedavi ise elbette kullanayım bunun için size danışmak istedim.Yemek konusunda herşeyi yiyen bir çocuk değil demiri bile zorla enjekte ediyorum inanın çok zor herşey ne yapacağımı şaşırdım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mar 2024 Saat 21:45 |
|
Siz bu sarlatan doktorlara bakarsaniz, daha cok dolandirilirsiniz. Size soyledikleri bu zirvalari BUTUN
ailelere soyluyorlar! Dunya da bunlar kadar cahil ve bilgisiz doktorlar bulamazsiniz! Soyledikleri hicbir seye inanmayin, hicbir dediklerini de yapmayin. 1- Esas; Demir ilaci kullanilirken, bir enfeksiyon kapilirsa cok agir seyreder. 2- 1 yasindan sonra, anne karninda iken bebege gecen antikorlar, onu ancak 1 sene korur, ondan sonra HER COCUK, ilk defa kres/okul basladiginda; 2 sene(kis) cok hasta olurlar ve bu sekilde bagisikliklari gelisir. Bagisiklik, sadece asi olmakla ve hastalik gecirmekle olusur! 3- Bu yaslarda Turk doktor akli ile HER ateslendiginde, antibiyotik verilen cocuklarda ASLA bagisiklik gelisemez ve bu hastalikli devre, 2 degil 4-5 sene surer. 4- Anemi icin; Hgb degerine bakilir. Salak doktorlar gibi "Demir veya Ferritin'e" bakilmaz!! Ayrica; bu yas icin Hgb sinirlari, eriskinlerden cok farklidir!!! 2 yasda, Hgb:10.5-13g/dL araligindadir. 5- Turk Tip Fakulteleri'nde bu bilgiler ogretilmez. Bu yuzden Turkiye'de pek cok aile magdur edilir ve bu assagilik doktorlar yuzunden cocuklar eziyet cekerler! Yazilarimi okuyun. Hgb: 10.5g/dL'nin hic altina dusmedi ise, saglam dolandirilmissiniz demektir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Mar 2024 Saat 21:47 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|