|
Bal zehirlenmesi mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ara 2023 Saat 23:52 |
Hocam 27 yaşındayım bayanim. Ömrümde hiç bal yemedim. Ben cok küçükken babam bir kaşık zorla yedirmisti gün boyu mide yanması çekmiştim hiç unutmuyorum. Bugün deneyeyim dedim hakiki baldan bir çay kaşığı bal yedim aç karna yarim saat sonra acayip bir yanma başladı midemde. Karin ağrısı bulantı. Kahvaltiyi 1 saat sonra yaptim ama yarim saat içinde kustum. Akşam üstü ishalim başladı, bulanti kusma mide bulantisi acayip ağrılı kramplar. Tuvalete çıkıyorum oylesine kötü bir ishal ki. Zehirleme mi yapiyor? Alerji yaziyor internette. Hastaneye gitmeli miyim? Bir müdahale yapilmasi gerekir mi yoksa bal vücudumu mu temizliyor?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turkiye'de, bir tek Dogu Karadeniz bolgesinde cikan ve halk tarafindan; "Deli bal" denilen bal zehirlidir.
Normal, market veya bakkal balini deneyin.
|
|
![]() |
|
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam suan ki halimi duzeltebilwcwk bir sey var mı geceden beridir elli kere hem ishal hem kusma oldu. Cok kötü dayanilmaz ağrılarım var. Bal zehirli değil oğlum eşim hep yiyiyorlar. Bwnim bunye alisik mi değil kabul mu etmiyor anlamadim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir.
Sakin ishal ve kusmalari durdurmayin!! Kendiliginden daha cabuk iyilesir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|