|
Balgam kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2024 Saat 09:56 |
Hocam merhaba,
Hocam 5 yaş erkek 20 kg Dün akşamdan itibaren halsiz gibiydi. Gece 3 kez balgamlı kusfu biraz önce yine balgam kustu hocam Ne burun akıntısı ne ateş ne öksürük hiçbişey yok bu balgam kusma neden olabilir hocam ?
|
|
![]() |
|
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu arada kusma beyaz renkte. mukusmu balgam mı yoksa mukus ve balgam aynı şeymi bilmiyorum
Düzenleyen Ercan52 - 11 Eyl 2024 Saat 11:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117494 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mukus=balgam!!!
Aynı ifrazat, burundan gelirse; mukus, akciğerlerden gelirse; balgam deniliyor! Balgam, öksürükle gelir. Öksürük yoksa, mukus denilir. Sinüslerden akmış olabilir. 5 gün, günde:2x2'şer damla İliadin DAMLA, burun deliklerine sırt üstü yatar durumda damlatın. Yatar durumda ve baş aşağı sarkar durumda olacak.
|
|
![]() |
|
Hocam çok teşekkür ederim. Peki bu neden olmuş olabilir hocam enfeksiyon veya virüs gibi bişey mi kapmış ? Anlamadım çünkü ateş öksürük vs yok sadece balgamlı kusma var.
Acaba bişeymi dokundu yediği onuda anlamadım
|
|
![]() |
|
Hocam güncelleme,
Burun akıntısı başlamış. Boğazım acıyor diyormuş Hapşırık varmış Arada öksürük varmış Ateşi ara ara 38 e kadar çıkıyor ( ilaç falan vermedin sayın hocam )
Düzenleyen Ercan52 - 11 Eyl 2024 Saat 17:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117494 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Daha önce geçirdiği bir Gripal enfeksiyonun yan etkisi.
Önce dediğimi uygulayın.
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba,
Dediğinizi tabi yapayım fakat son 14 aydır hasta olmadı. Şu an burun akıntısı ateş iştahsızşık ateş var bugün bişey yediremedik hocam ve kulağı ağrıyor mu anlamadım ama parmak sokuyor noldu diyorum kaşındı diyor
Düzenleyen Ercan52 - 11 Eyl 2024 Saat 21:02 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kulak ağrısı olduğunda, ağrıdan yeri-göğü yıkar!!
Türk doktorları ASLA Grip teşhis etmedikleri için, tuhafınıza gidebilir ama; belli ki Grip.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|