arkadaşım,sitemizi sadece Kadir beyin bölümü ile değil,diğer aktif konularla ilgilide takip etseydin kimsenin bir grup olmadığını ve herkesin bir diğer anneye elindn geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştığın ıgörücektin...ben kendi adıma söyleyeyim daha henüz gördüm bu sorunu,inan sen bu şekilde yazmazsan bile ben sana kesin cevap yazardım çünkü kullandım...
yazmayan arkadaşlar ya benim gibi görmemiştir,yada herhangi bi fikri olmadığından yazmamıştır emin ol..Anne olunca anladım 'dasın farklı sitelerle karıştırmazsan sevinirim..çünkü bizim site kalitesiyle seviyesiyle herzaman ayrıdır
soruna gelince,ben zinco mega balık yağı kullandım,oğlumda kusma falan olmadı ama hiç bir etkisinide görmedim...markayı yada balık yağını kötülemek değil amacım belkide benim oğlumda işe yaramadı bilemiyorum..zaten oğlumun ciddi bi iştahsızlık sorunu var ne denediysem düzelmedi balıkyağıda bunlardan biriydi...
ben normal tok karına bi kaşık veriyordum,öyel herhangi bi şeye karıştırıp vermedim...çilek aromalı olduğundan tadı çok kötü değildi..
sana kolay gelsin,çocuğunu sağlıcakla büyütmek dileğiyle