Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - balık yagını nasıl kullanıyorsunuz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubalık yagını nasıl kullanıyorsunuz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Konu: balık yagını nasıl kullanıyorsunuz
    Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2009 Saat 19:10
arkadaslar benım oglusum ortalama bır bebek kılosu ve boyu kıt kanaat gıdıyor.kadır bey balık yagı sut agırlıklı besle dedı sutu tek basına ıcmıyor bende sabah ve aksam muhallebısını sutle yaparak yedırıyorum fakat yetersız oldugu ıcın balık yagı verıyorum.ancak hangı markayı denersem deneyeyım cocugum balık yagını ıctıgı gun yedıklerını kusuyor.hatta dun aksam saat 6 da balık yagı verdım 9 da aksam yemegını yedırdım uykusuzluktan gosslerı kıpkırmızı oldu gece 24 te kusutu rahatladı ve uyudu yavrucak.suan kullandıgım marka carlsonun fısh oıl.ya zaten cocukta reflu var ılaclarla kusmasını onluyorum ama balık yagınıda ıcırmek ıstıyorum hemen farkedıyor onu ıcınce zekası keyfı ogrenme ıstegı.nasıl halledebılırım bu sorunu.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2009 Saat 19:16
arkadaslar bu sıtede bıcok uyenın bebegıne yada cocuguna balık yagı kullandıgını bılıyorum.kullanmadık bılmıyoruz ondan cvp vermedık gıbı bısı yazmayın gulerım.sanırsam bır gruplanma soz konusu herkes grubundakılere cvp verıyor muhabbet edıyor.ılgı alakanıza tesekkur ederım ya valla makbule gectı.Tongue
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2009 Saat 19:23
Ben kullanmiyorum canim...
Nasil kullanildigini da bilmiyorum. Bir ara almayi dusundum ama almadim...
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2009 Saat 19:41
arkadaşım,sitemizi sadece Kadir beyin bölümü ile  değil,diğer aktif konularla ilgilide takip etseydin kimsenin bir grup olmadığını ve herkesin bir diğer anneye elindn geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştığın ıgörücektin...ben kendi adıma söyleyeyim daha henüz gördüm bu sorunu,inan sen bu şekilde yazmazsan bile ben sana kesin cevap yazardım çünkü kullandım...
yazmayan arkadaşlar ya benim gibi görmemiştir,yada herhangi bi fikri olmadığından yazmamıştır emin ol..Anne olunca anladım 'dasın farklı sitelerle karıştırmazsan sevinirim..çünkü bizim site kalitesiyle seviyesiyle herzaman ayrıdırWink
soruna gelince,ben zinco mega balık yağı kullandım,oğlumda kusma falan olmadı ama hiç bir etkisinide görmedim...markayı yada balık yağını kötülemek değil amacım belkide benim oğlumda işe yaramadı bilemiyorum..zaten oğlumun ciddi bi iştahsızlık sorunu var ne denediysem düzelmedi balıkyağıda bunlardan biriydi...
ben normal tok karına bi kaşık veriyordum,öyel herhangi bi şeye karıştırıp vermedim...çilek aromalı olduğundan tadı çok kötü değildi..
sana kolay gelsin,çocuğunu sağlıcakla büyütmek dileğiyleSmile
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2009 Saat 19:42
hilal arkadasim gerekli aciklamayi yapmis zaten siz doktor topiginden hic cikmadinizki paydon

Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2009 Saat 19:50
tam bende cevap yazacaktım kı okuyana kadar hılal yazmıs.bende kullanmadım cok sukur gerek yoktu.arkadasım sen su bır ara mankenlerın ye ıc sonra ıstıfra et mantıgı gıbı olmus senın olay.dr.sormadınmı hıc bu böle oluyor dıye.ıstah kılo alımı konusunda sanırım bır yerlerde hata var ama nerde.yada kullanan arkadaslara özel ms.yazsaydın mutlaka cevap verırlerdı sanırım. 
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
kamer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2009 Saat 19:54
bende bi dönem kullandım sabah ac veriyodum bi ölçek ama inan bi etkisi görmedim sonra bide multitap mı ne adın tam hatırlıyamadım bi vitamin daha kullandım onunda etkisini göremedim bende bu aralar araştırmalardayım acaba ne kullansam diye malum kış vucut dirençi içinde iştah içinde gerekiyo fikri olan varsa paylaşsın lütfen
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2009 Saat 18:36
sımdık cvp veren arkadaslara sonsuz tesekkurler.kadır beyın topıgınden cıkmadım sayılmaz tmm yogun olarak ordayım fakat dıger arkadaslardan yonlendırme goremedım ayrıca kadır beyın topıgınden cıkmıs bır soru sormusum bu sızınle bırseyler paylasamıycam anlamınamı gelmez dımı
?herhangı bır uye hıc tanımadınıgınız yenı bır uyede dırekt buraya konu acıp bı soru srmus olsaydı yı?ne cvp verılmezdı demekkı kadır beyın topıgınden hıc cıkmadın bu taraflara hıc dalmadın tarzında yazılandan bunu anladım ben.dıger aktıf konular o konulardakı arkadaslarla ılgılenmedın sen bızle ılgılenmedın bızde senınle ılgılenmıyoruz demek mı?ya herneyse oysakı ben bu sıteyı fellık fellık her konusunu takıp edıyorum aksama kadar her bos anımda her sayıfasındayım  yemek sayfalrında bıle.kanal 1 dekı programınıda ızlıyorum bu sızı takıp etmedıgım anlamına gelmez.bı sıtenın forumunda sadece kadır beyın topıgı yok bu sızınle muhatap olmadıgım anlamınada gelmez lutfen yanlıs anlamayın HILAL cım.Approvedemekkı on yargıyı sadece ben kurmamısım DIMI?cnm.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.