Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - balık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbalık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
barbim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24
Mesajın Direkt Linki Konu: balık
    Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2013 Saat 00:52
merhabalar hocam benim 14 aylık oğlum var ve sorunumuz balık yememesi. balığı hiç bi şekilde yemiyor çok üzülüyorum. balık yağı alsakmı acaba ne dersiniz. hocam birde bebeğimin boyu 4 aydır aynı hiç uzamıyor. hatta 3 kiloda zayıfladı. boyu 75 kilosu 11. boyunun uzaması için yapabilecegim birşey varmı
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120107
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2013 Saat 01:12
Mogolistanlilar veya, Nepalliler de balik yemiyorlar... Hicbir seyleri de eksik degil. 1 kilo fazlasi var, boyu kesin yanlis olculmus, baska bir yerde tekrar olcturun.
Yukarı Dön
barbim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 24
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2013 Saat 16:23
hocam ben evde ölçüyorum 79 çıkıyor. ebeye söyledigimde sizin metre yanlış diyor. metrenin yanlışı nası oluyor onuda anlamadım ya. benim ölçümüme göre 79 cm sizce nasıl hocam. şimdiden teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120107
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2013 Saat 21:57
3cm. fazlasi var.. Bir daha giderken, kendi "mezurunuzu" de goturun, bir kontrol edin bakalim, ne ismis??? Bana da mutlaka yazin. Kesin mezuru yanlis tutuyordur, veya ters yuzu okuyordur..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.