merhabalar,
Ben Buket, 29 yasindayim, Paris'te yasiyorum. Gecen yil 25 Temmuz'dan beri anneligin mutlulugunu yasiyorum!
Eylul ayinda Istanbul'a tatil için gelme planimiz var (esim, ben ve oglumuz) 3 hafta kalmak istiyoruz va ilk defa Yurt disina cikmis olacagiz.
Uçakla seyahat ettigimiz için çok fazla yükümüzün olmasindan taraftar degilim, Istanbul'dan araba kiralariz herhalde.
Sorum su olacakti, turkiye'de Huggies markasinda bebek bezleri varmidir? hazir bebek mamalari satiliyormu? nerde bulabilirim? bebek yogurdu varmidir acaba?
sorularim belki size garip gelebilir

ama bugun'e kadar her turkiye'ye geldigimde çocuk olmadigi için bu sorulari hic sormadim ee haliyle cevaplarinida bilmiyorum!
Orada yasayan ailemede sorabilirdim aslinda ama burada benim gibi bebis anneleri varken, onlarla tanisip sohbet etmek varken neden olmasin dedim!
Burada'da bu tarz bir forum var, uye oldugum, ve hepimiz temmuz agustos arasi dogmus olan bebek annesiyiz, her gun her konuda paylasiyoruz, dogum gunlerinde bayramlarda bebeklerimize bir olup hediyeler alip gonderiyoruz, çok eglenceli oluyor.
Insallah araniza bir yer yaparim

yardiminiz için simdiden çok tesekkur ederim,