|
Baş ağrısı, karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ara 2022 Saat 09:20 |
Kadir hocam, 8 yaşında 37 kilo olan oğlum dünden beri sürekli başım ağrıyor,karnım ağrıyor dedi ve sürekli ağlıyor hiç susmadan bütün gece jiç uyumadık, uyumadığı gibi sürekli başım ağrıyor diye ağladı. Evde turuncu calpol vardı neredeyse 2 saat arayla 1 tatllı kaşığı calpol içti ama hiçbir şekilde ağrısı geçmedi, ve halen başım ağrıyor karnım ağrıyor diye ağlamaya devam ediyor. Ne yapmalıyız hocam,başka ağrı kesici mi kullanmalıyız, tafsiyeniz nedir hocam,
3 oğlumu da sizden öğrendiklerimle büyüttüm çok şükür hergün size dua ediyorum,Rabbim sizi başımızdan eksik etmesin,hayırlı sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömür nasip etsin hocam.
|
|
![]() |
|
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ateşi de 37.4 civarında hocam
|
|
![]() |
|
hocam sürekli başım ağrıyor ilaç ver anne diye 2 gündür ağlıyor,hem ağlıyor,hem inliyor, hemde hiç uyumuyoruz tam dalıyor 2 dakika sonra başım ağrıyor diye ağlamaya başlıyor, az öncede baktım ateşi 38.2 olmuş, ağızda kokuda yok evde calpol var 2 saat ancak bekletebiliyorum 1 tatlı kaşığı veriyorum oğluma kalsa saat başı ilaç diye ağlıyor hocam ne yapacağımı şaşırdım. ne olur yardım edin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118434 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir ilaci; tatli veya cay kasigi ile VERMEYIN!! Kendi olcek kasigini kullanin.
Ilaveten, Iliadin damla, 5 gun, gunde:2x2'ser damla damlatin. Sirt ustu yatar durumda damlatin ve damlatirken basi asagiya sarkik olsun, sonra 1-2 dakika bekletip oyle kaldirin.
|
|
![]() |
|
Kadir hocam hastalığı nedir hocam bu yaşına kadar hiç böyle hastalanmamıştı, sürekli ağlıyor hocam, calpol ağrısını geçirmiyor genede içindeki ölçekle calpol vermeye devam mı edelim hocam, bu gece sabaha kadar ne yapmamız lazım hocam. İlliadin damlayı sabah erkenden eczaneden alabiliriz hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118434 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinuzit olabilir. O yuzden Iliadin verdim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|