|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
BENAYCA ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağu 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haz 2016 Saat 22:09 |
Merhaba Kadir Bey, oğlum 9Haziran 2009 doğumlu. 1.sınıfı bitirmek üzere.Geçen hafta okuldan bir arkadaşı su çiçeği geçirmiş, hemen ardından bu hafta da 2 çocuk daha su çiçeği olmuş. Oğlum Efe'nin herhangi bir rahatsızlığı yoktu. Sadece çok onemsemedigim ağzının kenarinda birer küçük yaramsi sivilce vardı. Çocuktur eli kirliyken ağzına sürmüştür diye düşünüyorum.Bu pazar arkadaşlarını görüp sitenin havuzuna girdi. Henuz havuzun hijyen twst sonuçları gelmedi ama her sene girdiğimiz ve ayni ilaçları kullandığımız havuz diye izin verdim.
Bu sabah başım ağrıyor ve biraz midem bulaniyor dedi. Biraz da burnu tikaliydi, burnunu tonimer ve otrivin ped. ile temizledim. Okuldan geldiğinde hiç iştahı yoktu ve 3 saat uyudu. Akşam yemeginde de cok az yedi. Yine uyumak istedi. Agzinda hafif bir koku var ama pek bişey yemedigi icin acliktan olabilir diye düşündüm. Baş ağrısı ve hafif mide bulantısı devam ediyor. Burnu tıkalı arada biraz akiyor. -su cicegine dair bir döküntü vs yok. (Ağzının kenarindaki 2 yaramsı sivilce dışında ) - Ateş sürekli kontrol ediyorum 37.5 u bile görmedi. -Havuzdan mikrop kapmış olabilir mi,belirtiler uyuyor mu? - kan veya başka bir test yaptirmali miyim? Diğer başlıklarda benzer konulari buldum ama ayni yoktu. Lütfen yardiminizi rica ederim Kadir Bey:(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117359 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Suciceginin dokuntuleri, ONCE; karin ve sirtta baslar.. Ates olmayabilir.. Asisi yokmuydu????
|
|
![]() |
|
BENAYCA ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağu 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Var hocam aşısı olmaz mi,doktorumuz sizdiniz:)
Sınıfındaki diğer suçiçeği olan çocukların da aşısı varmış ve 8-10 tane döküntü olmuş,çok hafif geciriyorlarmis. Acaba Efe de mi çok hafif Geçiriyor? Sadece ağzının 2 yaninda birer sivilcemsi yara var gibi birsey var. Ateş 37.5 oldu en fazla yok sayılır yani. Baş ağrısı ve mide bulantısı bugun yok. İştahsızlık ve halsizlik devam. Su çiçeği dışında birsey olabilir mi, Tahlil vs yaptiralim mi , dinlendirip bekleyelim mi? Bu sefer kafam karıştı hocam,bilemedim napacagimi:( |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117359 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Pek sucicegine benzemiyor. Sadece dudak bilesiginde oluyorsa, Perleshe olabilir. Kenacort-Orobase surun, 1 gunde duzelir.
|
|
![]() |
|
Dediğiniz ilaci bugün alip hemen uygulayacagim hocam.
Bir de sınıftaki arkadaslarinda benzer ama vücutlarinda olan çocuklar var. Birine doktor bu Suriyelilerin getirdiği mikroplardan oluyor,su çiçeği de ordan geldi tekrar ve şekil değiştirdi demiş. Bizim ateş ve halsizlikten dolayi bu kadar irdeledim ben de. Olabilir mi böyle birşey?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"....Birine doktor bu Suriyelilerin getirdiği mikroplardan oluyor,su çiçeği de ordan geldi tekrar ve şekil değiştirdi demiş.
" Turkiye'de ne zamandan beri viruslarin yapisini inceleyebilecek, bir laboratuvar veya UZMAN varmis??? Iskembe-i kubradan atiyor...Turkiye'de, ne Virus laboratuvari, nede bunlari inceleyecek arastirmaci yoktur.. WHO'nun haberi yok bu zavalli doktorcugun haberi var!!!
Sucicegi virusu; YASLI viruslerden olup, Grip virusu gibi sekil degistirmez.. Kabahatin buyugu boyle aptallari, doktor diye sokaga salan Devlette...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Haz 2016 Saat 19:42 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|