Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - baş dönmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbaş dönmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nihrem2003 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 66
Mesajın Direkt Linki Konu: baş dönmesi
    Gönderim Zamanı: 13 Şub 2013 Saat 18:03
Kadir bey iyi günler benim kızım sizin eski hastanızdandı şu anda 16 yaşında oldu sizin sayenizde bugüne kadar çok şükür sorunsuz bir şekilde büyüttük şimdi bir sorunumuz var önce herzamanki gibi size danışmak istedim yaklaşık 1 aydır bir baş dönmesi şikayeti başladı ara ara birden başım dönüyor birkaç saniye sürüyor ve geçiyor diyordu bugün okuldan geldi ve baş dönmesi devam ediyor ve birkaç gündürde nefes alıp verirken göğüsüm sıkışıyor dedi benim elim ayağım boşaldı ne yapacağımı bilemiyorum şu anda sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2013 Saat 18:53
Once  bir tansiyonuna baktirin, daha olmazsa, bir "Tam Kan Sayimi" ve "Aclik Kan Sekerine" bakilabilir..
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2013 Saat 21:08

peki Kadir bey göğüs sıkışmasıda kandan olabilirmi

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2013 Saat 22:49
"-gogus sikismasi-' cok muglak bir terim... 16 yasinda kiz cocugu bir "Enfarktus" geciremeyecegine gore, once benim dediklerimi bir yapin...
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2013 Saat 07:06
Kadir bey bu sabah okula gitmeden önce evde aç karnına şekerine baktım 90 çıktı evde bakmamız nekadar doğru sonuç verir hastanedemi baktırmalıyım
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2013 Saat 18:39
Hipoglisemi degil... Uzun sure ac kalirsada olabilir. Arada bir tansiyonuna baktirin..
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2013 Saat 13:40
iyi günler kadir bey korkudan bir süre tahlili erteleyen kızım bu sabah ishalle uyandı ve kan aldırmaya yanaştı ben daha önceki yazımda yazmamıştım size ama kızımın uzun zamandan beri aralıkli bir şekilde ishalide vardı bu sabah aç karnına önce sağlık ocağına gittik rapor almak için oradaki bayan doktor bizi genel cerraha yönlendirdi şiakayetlerimizi söyleyince  kan tahlilinden sonra doktor bey baktı muayene etti ve tamamen sinirsel dedi birkaç tane ishali için ilaç verdi yolladı sizce doğru olabilirmi eve gelince panik atağı araştırdım tıpkı bizim şikayetlerimiz vardı ishal baş dönmesi miğde bulantısı çarpıntı bunların hepsi bizde var sizce ne yapabiliriz cevaplarsanız memnun olurum
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2013 Saat 23:25
1- Bir kere; hicbir ilaci kullanmayin.
2- Kesinlikle ac karnina sekerli bir gida almasin.
3- Oruc tutar gibi uzun sure ac kalmasin, sik sik atistirsin. Beyaz un, kek, pasta gibi gidalardan uzak dursun.
4- Kolali icecekler, cay ve kahve yasak...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.