|
Baş küçüklüğü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
edaeser ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ara 2019 Saat 12:46 |
hocam meraba
4 ay 10 günlük bir oğlum var.3.800 54 cm doğdu.Şu an 4 ay 10 günlük 7 kilo 66 cm.Fakat bir sıkıntımız var kafa çapı küçük.Kafası 34 cm doğdu şu anda da 39,5 cm.Sağlık ocağı kafası küçük takip edelim defi.Babamızın da kafası biraz küçük ama Yinede tedirgin oldum .Bıngıldağı açık olduğu için çok korkulacak bişey yok dediler ama yinede tedirgin oldum bu konuda ne diyosunuz hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir sorsaydiniz ya!!! Takip sonucu ne yapacaklarmis??? Iki ihtimal var: 1- Ya kasten kucuk olcuyorlardir.. "takip" edebilmek icin!! kendiniz "terzi mezuru" ile bir olcun bakalim.. Kafanin en genis kismindan olculecek. 2- Ya da kafa hakikaten kucuktur. Geriden gelmesine ragmen, muntazam bir buyumesi varsa, hicbir sey yapilmaz.. 3- Ayrica da, HER HAL-U KARDA, hicbir sey yapilamaz!!! Sakin MR,lar, Tomo lar, USlar ile ugrasmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Ara 2019 Saat 19:08 |
|
![]() |
|
edaeser ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam kafasının küçük olup geriden gelmesi zekasınında mı geriden geleceği anlamına geliyor.Şu an herşeyiyle normal görünüyor?Hareketler ve tepkiler gayet normal
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zeka ile NE alakasi var?? Ne koca kafalilar var, bildigin;"geri-zekali!!"... Ugrasmayin dedim!!! Geri zekalilik bile olsa, yapilabilecek "tibbi" bir sey yok..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|