Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - başı terliyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbaşı terliyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynepduru Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 33
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynepduru Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: başı terliyor
    Gönderim Zamanı: 18 Kas 2014 Saat 10:24
hocam 15 aylık kızımın son bir kaç aydır başı çok terliyor daha öncesinde yoktu yazın bile terlemiyordu saçları da çok fazla değil sebebi d vitamini eksikliği olabilir mi
Yukarı Dön
mrvsmt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrvsmt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2014 Saat 11:15
Benim kızmında uyurken başı çok terliyor sürekli yastık degiştiyoruz..Confused
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119733
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2014 Saat 21:24
Her sene; 1 ampul Dvit3 icirin...Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
mrvsmt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrvsmt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2014 Saat 21:35
Hocam dvit damla kullanıyoruz hergün ama yeterli degil mi?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2014 Saat 22:18
Damla; bir tek ilk 1 sene icinde kullanilir...
Siz hersene; 1 ampul Dvit3 icirin.

SON............
Yukarı Dön
zeynepduru Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 33
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynepduru Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2014 Saat 16:45
hocam baş terlemesi için doktora gittik d vitaminine bakıldı değer 14.8l çıktı doktorumuz dvit3 ampul verdi içirdim bu değer çok mu düşük birde  hocam ferritin 6.5 ve hgb 12 çıktı kanı düşük dedi ilaç verdi ben düşük olduğunu düşünmüyorum ilacı başlamadım size danışmadan
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2014 Saat 18:49
Turk doktorlari: D vitamin ve Demir ilaci vermesini BILMEZLER...
Buna; cahillikmi denir, yoksa salaklikmi??? Bilemiyorum...
1- Evet, Turk doktorlarinda, aptal Prof. lar sayesinde, bir Dvitamini korkusu vardir ve bu sebeple, Turkiye'de BUTUN COCUKLARDA, Dvitamini eksikligi VARDIR...
Sizin durumunuzda, bir ay aralar ile toplam 3 ampul icirin, ondan sonrada, her sene 1 ampul Dvit3 icirin....
2- Turk Cocuk doktorlari; Cocuklarin "Kan degerlerini" ve demir ilaci verilme sartlarinida ayni aptal Prof. lar nedeni ile bilmezler...
Senelerdir anlatiyorum, bu ahmaklar; cocuklarin kan degerleri ile "Eriskin" kan degerlerini ayni sandiklarindan, bugun Turkiye'de, ilerinin "Hemochromatosis" hastalari yaratilmaktadir.. Bazi cocuklarda, anormal yuksek HGB degerleri vardir ve bu ahmak doktorlar genede Demir ilacini ISRARLA verirler..

SAKIN; Turk doktorlarinin; Dvitamini veya Demir ilaci ile soyledikleri hicbir seye inanmayin... Dvitaminin AZ VERIRLER, Demir ilacini FAZLA verirler...
Bu ahmakliklarin, kisa surede duzeltilebilmesine IMKAN YOKTUR.... Bu sebeple gozunuzu acin, bu iki ilaci kullanirken benim anlattiklarimi goz onune getirin...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Kas 2014 Saat 18:51
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.