|
Basini dik tutma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mlskls ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Oca 2023 Saat 02:54 |
Hocam merhabalar , iki gun sonra dorduncu ayina girecek bir kiz cocugum var boyu kilosu gayet iyi , etrafla ilgilenmeye gulucukler sacmaya basladi fakat sayin hocam kizim basimi tam dik tutmuyor bazen tutuyor sonra yine kafasini one dogru egiyor birde bana cok dimdik bir cocuk gibi gelmiyor , elinden tuttugum zaman kafasini hemen kaldiriyo ayakta tuttugum zaman adim atmaya bile calisyir kafasini tam dik tutmasi icin erkenmi cocuk doktoruna goturdum tutuyor sanki basini dedi ama net birsey soylemedi hemen bir suru test yapmak istedi fakat ben size danismak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119019 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN bu sarlatan cocuk doktorlarina inanmayin.
Bebeginizi, yuzu koyun yatirdiginizda, kafasini kaldirabiliyorsa, onemli hicbir seyi YOK demektir. Turk doktorlardan uzak durun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|