Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Başkasının şişesinden su içti :(((
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBaşkasının şişesinden su içti :(((

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
keskine Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 451
Mesajın Direkt Linki Konu: Başkasının şişesinden su içti :(((
    Gönderim Zamanı: 02 May 2011 Saat 01:16
Merhaba Kadir Bey,
Kızımız 3 yaş 3 aylık.Bugün alışverişteyken kasada ürünleri geçiriyorduk kızım yanımdaydı .bir baktım ki biri kasada suyunu unutmuş üzerinden 2 parmak içilmiş dur diyene kadar.Kızım ağzına götürdü,sorduğumda içtim dedi.Zaten 1 aydır hastaydı kanda enfeksiyon dendi bu tedaviden tam 1 hafta sonra kusma ve ishal vardı serum verildi. tam 2 gün geçti grip oldu bugün öğeln 9.gün olacak hem sesi kötü hem öksürüyor.Çıldırmak üzereyim,kötü düşünmeyeyim diyorum ama korktum çok hiç bilmediğim kimsenin     suyu uykularım kaçıyor ne yapmalıyım? endişelenmeli miyim? Yoksa içim ferah mı olmalı. Şimdiye kadar tüm aşılarını yaptırdım sadece hepatit a 2.dozu zamanı 3 hafta geçti ama hastalıklardan kurtulup yaptıramadım.Zaten arkadaşı yok yeni taşındık.Parka çıkartıyorum ama olur olmadık paslı yerlere bile ağzını sürebiliyor tırmanırken kayarken v.s.
İlgi çekmek için mi yapıyor bilemiyorum.Evde de ilgi istediği zaman işim varsa vay halime elinde yemek yada içecek varsa aynan yerde yada oyuncaklarını dağıtıyor.Pek arkadaşı yok bulunduğumuz yere yeni taşındık iyice psikolojisi bozuldu.Arada tırnaklarıylada oynuyor eliyle koparıtıyor :((( bulunduğumuz yerde pedagog yok psikiatri ye gitmeli miyiz o psikoloğa göndersin? yada beklemeli miyiz? önümüz yaz yazın çok çocuk oluyor parkta? Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2011 Saat 11:07
Bu kadar titiz olmayın, o şişeden "Grip" mikrobu alsa, taaa 1 hafta sonra kokusu çıkacak. Hemen ertesi gün hasta etmez. Ayrıca Grip mikrobu, solunum yolu ile alınır, sindirim yolu ile değil... HepatitA nın acelesi yok, 1 sene sonra bile yaptırabilirsiniz... Siz her sıkıştığınızda, Pedagog, Psikolog mu arayacaksınız?? Hele birde Anneannesinin bir fikrini al.. '82 den beri; hiçbir hastamın kanında mikrop olmadı (enfeksiyon demek istiyorlar) ..Hiçbir hastamada hastaneye yatırıp serum vermedim.. "Tuz-şeker" eriyiği ile işi hallettim..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.