|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nis 2017 Saat 15:49 |
Hocam merhaba
3.5 yaşındaki oglum gecen aya kadar kabizlik yasiodu ve farkettim ki anüste kaka yaptiktan sonra misir tanesi kadar mor renkli basuru var..ittirince iceri giriyo ama her kakada geri cikio... Bisey yapmamiz gereklimi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rahatsiz oluyorsa, Cocuk cerrahi gorsun.
|
|
![]() |
|
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Suan herhangi bi rahatsizligi yok..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Hocam birde nerdeyse 1 yildir kakasinda cok ince kum-toz gibi şeyler oluyo..altini temizlerken onlar hep poposunda kaliodu kac kere silip öyle temizliodum..kumun neli tene yapismasi gibi oluyodu yani...yedikleri ile alakalidir die ustelemedim ama suan bi sizr sormak istedim normalmidir die
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Hocam basurunda rahatsizlik bugun itibari ile başladı...randevu aldim bakalim...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Hocam basuru icin cocuk cerrahina gittik bugun..dr muayene ederken pipisinin ucu nie mor dedi..ben de bebekken olduğu sunnetten beri 3 yıldır öyle dedim.bi kalbine bakalim dedi..sonra ben anormal bisi duymadim ama bi cocuk karsiyologuna gotue dedi..
Oglum genel anlamda cok hareketli bi cocuktur.. Kalpte bi sorun olabilirmi ki
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bir de hocam basuru icin karin usg istedi 👀 normal mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Pipiye bakip, Kalp hastaligi teshis edenide ilk goruyorum.. Sasirdimmi??? HAYIR!! Bosverin, hicbir sey yaptirmayin. Kakasi da normal!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|