merhabalar Kadir Bey,
yarın 40 günlük olacak bir kızım var. 2 gün evveline kadar gece 2 kere uyanıp, gündüz de öğleden sonrasını uyuyarak geçiriyordu. şu 2 gündür ne oldu anlamadım 15 dakikada bir uyanıyor akşama kadar. gece uykusu hala iyi 5'e kadar 2 kere uyanıyor ama gece uykusuna yatana kadar 15 dakikada bir uyanıyor. mama vermiyorum anne sütü vermeye çalışıyorum. kayınvalidemde misafir olduğum için sürekli sütün yok çocuğun doymuyor diyor. benim de içime kurt düştü açıkçası. şimdi 30 cc mama hazırladım uyanınca bir de onu deneyecem mecburen. sütüm az değil, çektikçe göğsüm kaynıyor. saat başını anladım yarım saati de anladım ama 15 dakikada bir uyanmayı anlamıyorum.
kolay uyuyor, kolay uyanıyor. kucağıma alınca uyutabiliyorum acaba anne kokusuna mı alıştı dersiniz?
altını ıslatması normal, kakasını da günde 1 ya da 2 kere yapıyor mutlaka. bebeğim kolik teşhisli. gazını iyice çıkarmış olduğuma çok dikkat ediyorum.
yardımınızı bekliyorum. kilo artışını henüz bilmiyorum bu evde dijital tartı yok. 2.600 doğan bebeğim ilk ay kontrolünde 4.100 e ulaştı.