|
Bebegim gogsumu ısırdı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 547 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nis 2023 Saat 14:45 |
Hocam 11 aylık kızım 2 gun önce alt ve üst dişleri çıktı ve göğsümü ısırdı suan çok kötü durumda bildiginiz alt tarafta delik açıldı ve her emmesinde daha çok açılıyor aciyor ve içinden sarı sarı akıyor emzirmeden önce siliyorum ama ne yapmam gerek çok kötü
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gogusluk kullanin! Agrisini almasi icin de, emzirdikten sonra Anestol pomat surup, kaldirin ve SILMEDEN, ayni sekilde gogusluk kullanin.
|
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 547 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam malesef bebegim koruyucu ile emmedi ve emmeye çok düşkün şu sıralar hicbirsey suremedim ağlaya ağlaya emzirdim tam biraz acısı dinerken aynı yerden tekrar isirdi göğsüm dayanilmayacak kadar ağrıyor ve cok kanadı bir süre emzirmesem az as sagsam sütüm azalır mi herkes süt kesilir emzirmezsen bir gogusten diyorlar emzirmek istiyorum iyilesince insallah
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam rica etsem cevap verebilir misiniz lütfen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Emzirmezseniz, sutunuz azalir. Koruyucuyu HER seferinde kullanin. Hemen pes etmeyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Sagarsam da azalır mi hocam günde 4 5 kere sagiyorum 90 cc civarı çıkıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deneyin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|