|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
siyah ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Gönderim Zamanı: 12 Tem 2013 Saat 19:15 |
bebeğimin iki ayak baş parmağı tırnağı şekildeki gibi, kalınlı inceli farklı renklerde enine bölümlerden oluşuyor, bu konuda bize nasıl yardımcı olablir siniz? internetteki makaleleri okuyunca birden gözüm korktu, bugün de cuma, pazartesiyi bekleyeceğiz doktor için bize bilgi vereblir misiniz doktor bey, çok teşekkürler şimdiden
Düzenleyen siyah - 12 Tem 2013 Saat 19:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117989 |
![]() |
Siz o "aptal" yazılara bakmayın. Çocuğunuzun ayak baş parmağı bir şekilde dışardan baskıya uğramış. (Dar ayakkabı, patik gibi) Bunun sonucunda, arkadan daha kalın bir tırnak gelmektedir. o uç kısımdaki tırnağı kesin ve ölü derileri de "kir çıkarır gibi" ovalayarak veya nazıkce "kese yaparak" dökün. Herhangi bir ilaç, krem gerekmez. Kesinliklede mantar enfeksiyonu değil.
|
|
![]() |
|
siyah ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() |
cevabınız için çok teşekkür ederim içim rahatladı fakat bebeğim 10 aylık, henüz emekliyor, hep yalınayak hiç patik vs giydirmedik şimdiye kadar, bir de 2 aydır kalın tırnağı kesiyoruz yine dipten ince geliyor sonra kat kat kalınlaşıyor, biz bebeğin büyüme aşamsında tırnak değişimi sandık ama durum iki aydır değişmedi doktor bey
|
|
![]() |
|
![]() |
ben size bir fotoğraf daha ekleyeceğim şimdi
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() |
ben bu linkteki fotoyu maalesef göremiyorum... facebook üzerinden foto yüklemek için; Facebook üzerinde ki resimleri paylaşırken sitemizde; facebook resim sayfası açıldığında yükleyeceğimiz resmin olduğu sayfayı yenilememiz gerekiyor bunun için, adres çubuğuna 1 defa tıklayıp enter tuşuna basabileceğimiz gibi f5 tuşuna da basabiliriz
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
bu arada başka türlü nasıl ekleyeblirim yani bilgisayırımdan yükleyemedim de
|
|
![]() |
|
![]() |
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201353728226287&set=a.10201353727626272.1073741825.1266034104&type=3&theater
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|