|
Bebek beslenme |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Halek
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bebek beslenmeGönderim Zamanı: 28 Eyl 2021 Saat 11:15 |
|
Sayin hocam,
33 hafta 1600 gr dogan erkek bebegim, takvim yasi 12,5 ay, 8 kg. Ucuncu cocugum ve bu bebegimde sizden ogrendigimi uyguluyor ve sadece anne sutu veriyorum.ayda az da olsa kilo aliyorsa, korkmuyorum.ortalama 200 gr aliyor birkac aydir.onceki bir sorumda , once sute, sonra yogurt muhallebiye en son yemeklere alistiracaksin demistiniz.sut hic istemiyor, suyu bile istemiyor. Ben hala cok agirlikli anne sutuyle devam etsem , arada ufak ufak sutle yapilmis muhallebi veya meyve katilmis yogurt versem, ogune dikkat etmeksizin, yanlis yapmis olur muyum? Yani duzenli bir ogune gecis olmasi gerekiyor mu? Yine her firsatta anne sutu, arada tattirmalarla gitsek gelisim ve yemeye alisma konusunda sikinti olur mu ? Hic elim gitmiyor anne sutu yerine baska birseyler yedirmeye. Cok tesekkur ederim.
Düzenleyen Halek - 28 Eyl 2021 Saat 11:24 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2021 Saat 13:21 |
|
Anne sütünü son damlasına kadar verin. Yetmezse, sütü SOĞUK verin.
Her türlü ilaveleri, canınız ne zaman isterse verebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|