|
Bebek gelisimi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ceynrose
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bebek gelisimiGönderim Zamanı: 06 Oca 2021 Saat 21:55 |
|
Hocam ben 37. Haftada doğum yaparken kuzenimin hamileliği 39. Haftadaydi ben doğurduktan 2 hafta sonrada o doğurdu benim bebekle doğumların arası 12 gün oldu şimdi onun bebeği benimkinden teknik olarak buyukmudur değilmişim şuan 4. Ayı dün bitti benimkinin onunki 3 buçuk aylık ama.onun bebeği sırt üstü yatarken.firil fırıl yüz üstü sırt üstü donuyir ama benimkinde tik yok benimkini garip gelişimi geride onunimi fazla gelişimi ilerde
|
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2021 Saat 22:19 |
|
Butun bu kargasa; bazi ahmak Prof.larin, "duzeltilmis yas" salakligi uydurmalari sonucu cikiyor.
Sizin cocugunuz 12 gun buyuk. NOKTA. Oturma, donme, yurume ve konusma gibi beceriler, cinsiyete, ve soya cekim olarak farkli zamanlarda olabilir. Bunlara bakarak herhangi bir yorum yapilamaz.. Ayrica da; bebekleri yaristirmiyoruz.. Kardesler arasinda bile fark oluyor, farkli zamanlarda konusma, yurume olabiliyor.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|