|
Bebek reflüsü |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Cnnsmy
Üye
Kayıt Tarihi: 22 Oca 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bebek reflüsüGönderim Zamanı: 22 Oca 2021 Saat 03:33 |
|
Merhaba Hocam benim 56 günlük bir kızım var anne sütü ile besleniyor ve her beslenme sonrası kusuyor hatta sadece beslenme değil sık sık gün içinde kusuyor ağız dolusu bazen , bazende fıskırtarak doktor reflü dedi motilium verdi ben bir faydasını göremeyince kestim ilacı baktım hala aşırı kusuyor bugün telefon ettim metpamid şırup alın 5 gün sabah akşam yarım ölçek verin dedi ama ben korkumdan alamadım çok etkili ağır bir ilaç diye biliyorum çünkü bebeğime ağır gelir mi kullanmalı mıyım birde size sormak istedim şimdiden teşekkürler 🙏🏻
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Oca 2021 Saat 04:18 |
|
Turk doktorlari; "Reflu" hakkinda en ufak bir bilgiye sahip degillerdir.
1- Reflu'de Kusma YOKTUR. Mide muhteviyati yemek borusuna kacar ve tekrar yutulur. 2- Bu durum senelerce surerse; Reflu tablosu olusur. Bu safhada dahi kusma YOKTUR. 3- Son 10 seneden beri Turkiye'nin ahmak doktorlari; her kusana "Reflu" diyorlar, bu ahmaklara inanmayin. 4- Kusma; bir sekil vucut savunmasidir. Bir sebebi var ki kusuyor! Bu keriz doktorin yaptigi gibi, sakin korlemesine kusmayi durdurmaya calismayin, fayda yerine zarar verirsiniz. Kusmuguna dikkat edin: - Taze taze kusuyorsa, ya cok yedigi icin veya gazini iyi cikarmadiginiz icindir. Gaz ise; beraberinde, asiri hickirik ve yellenme vardir. Asiri beslenme ise, altin sarisi olan kaka rengi, yesile doner. - Eksi eksi kusuyorsa: Cok gereksiz siklikta besliyorsunuz demektir, beslenme aralarini acin. SAKIN ahmak Turk doktorlarina kanip, bebegi 2 veya 3 saatte bir beslemeyin, bebegi rezil edersiniz, ve devamli doktorlara gidersiniz. Bebek, acikip aglayinca besleyin. Ilk sayfadaki; "Yazarlar" kismindaki, "Yeni Dogan Bebegin Ozellikleri" makalemi okuyun. SAKIN, kusma onleyici HICBIR ilaci kullanmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Oca 2021 Saat 04:20 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|