|
bebek ve kus ayni evde olur mu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
flipflop ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mar 2012 Saat 02:06 |
arkadaslar merhaba,
Evimde 2 adet muhabbet kusu bakiyorum. 2 ay sonra da dogum yapicam kismetse. Etrafimdakiler ozellikle de kayinvalidem evde hem bebek hem kus ayni anda olamaz diye baski yapiyorlar. Evimiz kucuk. kuslari koyabilecegim ayri bir odamiz yok. Burda havalar isindi balkonda birakip aksamlari iceri mi alsam diye dusunuyorum. Verebilecegim hic kimse yok, onlar da bebekken geldiler bize kiyamiyorum da zaten ama bebege zarari olur diye de cok korkuyorum. Gerci burda herkesin evinde hayvan var hemde kedi - kopek cinsinden. dusunuyorum onlarin cocuklarina bisey olmuyo benimkine mi olacak diye ama yine de icim rahat etmiyor bir turlu ![]() Ne yapmaliyim? evde ozellikle kusla buyuyen cocugunuz oldu mu hic ?
|
|
![]() |
|
clementine ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı clementine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim evimde hayvan yok ama olsaydı hamileliğimde kesinlikle bi çare bulurdum özellikle tüylü hayvansa, bebekle aynı odada olmaması lazım bence
|
|
![]() |
|
nurten... ![]() Altın Üye ![]() bilalim + eşim + erenim Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2008 Konum: 2 paşasıyla Durum: Aktif Değil Puanlar: 4266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurten...
benim abimin bebekleri varken evde kuş vardr dr sordular bişey olmaz dedi
şimdi benim evimdede saka kuşu var ben bir zarar vereceğini düşünmüyorum sonuçta bebeğin yanına yaklaşmayacaklarki |
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
|
![]() |
|
Şehnaz ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7682 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ama Nurtenim arkadaş evinin küçük olduğun söylüyor. Muhabbet kuşu saka gibi değil ki, onun tüyleri alerji yapabilir bence bebeğe. Bende alerjik astım var doktor asla evde kuş olmıyacak diyor. Bebekler için bencede olmamalı diye düşünüyorum. Dışarı sakın bırakma hemen hastalanıyorlar ve ölüyorlar. Geçici olarak bir tanıdığına versen.
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
saksıdeğilimbenana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı saksıdeğilimbenana
http://saksidegilimbenanayim.blogspot.com.tr/2014/11/sen-hic-gordun-mu-kopek-gezdiren-bir.html
|
|
http://saksidegilimbenanayim.blogspot.com.tr/
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|