Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeklerinizi ne zaman dışarı çıkardınız
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebeklerinizi ne zaman dışarı çıkardınız

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
milhan2002 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 147
Mesajın Direkt Linki Konu: bebeklerinizi ne zaman dışarı çıkardınız
    Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 16:42

bebeklerinizi doğduktan ne zaman sonra açık havaya gezmeye çıkardınız yada alışveriş merkezlerine götürdünüz.

Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 16:51
ben aralıkta doğum yaptım .yani havalar çok soğuktu doktora gitmeyi saymazsak 30.gününde hemde saat 20den sonra dışarı çıktık .alışveriş merkezine gitmiştik . yaz olsaydı 30 gün bile beklemezdim zaten o kadar beklememin sebebide aile büyükleri LOLama 30 günden sonra bana evde daral geldi kimseyi dinlemedim çıktım çok şükür hiçbişeyde olmadı .Star
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5237
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 16:58
Bende ekimde doğum yaptım aile büyüklerinin baskısıyla 40 gün evde tıkılı kaldıktan sonra (gerçekten çok soğuktu kar falan yağmıştı) özgürlüğümüzü ilan ettik oğlumla LOLLOLLOLLOL
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
ceylinsu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 827
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 17:31
35.gün attım kendimi yollara gide gidde alışveriş merkezine gittik başka yer yok gibi LOLLOLLOL
ama yarındahası bir hasta oldum ateşler içinde yandım mide bulantısı kas ağrılarıda cabasıTongue

Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 17:53
Benim kızım Şubat ayında doğdu. Bende 20 günlükken, kızımla gezmeye başladım, daha da erken gezerdik ama kayınvalidem vardı, o da erken çıkmarma taraftarı değildi de LOL

Düzenleyen fatoş - 04 Eyl 2008 Saat 17:57
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 18:07
LOLayy en erken benimki olmuş herhaldeLOLdoğum yaptım annem ve kayınvalidemler hepsi bizdelerdi ,benim dikişlerim çok kötü oldu sürekli iltihap aktı falan dr. çok iyi bakılmalı falan diyodu ,ne bişey yiyodum ne sehaya bakabiliyodum,kayınvalidemler on gün sonra gittiler anneminde gitmesi gerekiyodu kardeşlerim evde yanlızdı içine sinmedi senide götürecem dedi,15. günümdü dr. söledik uçak ise gidebilirsiniz dedi,zaten otobüsmüConfusedConfusedneyse yani 15 günlükken izmire gittim,kırkımız çıktı konya adana antep urfa yaptık ,üç aylıkken siirte halamıza gittikLOLayy daha çok yer varda ,yani seha çok gezdi yaLOLLOL
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
yeliz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1411
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 18:58
ben de 20 günlükken alışveriş merkezine götürdüm kuzumu çok şükür bişiy de olmadı. bu arda hilalim senin hızına yetişen yoktur herhaldeWink
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 22:09
Bende kasımda doğum yaptım çok soğuktuConfusedzaten dr kontrolüne çıkmıştık 1 haftalıkken evde nasıl bunaldıysam hastaneden çıktık eşimle hastane civarında dolaştık portbebeli kızımlaLOLsoğukta olsa çıktık biz tek kaorkum yollar yokuş ve hava karlı olduğundan kayıyoduConfused4o ımı falan beklemedim aslında mal aldığım firmayla gün yapıyodukLOLgitmeyi çok istedim 1 aylık bile değildi kızım ama kaynanam izin vermedi nazar olur diyeConfusedkırkı çıktıktan sonra eminönü Tahtakale malzeme almaya gittik kızımlaLOLLOLLOLzaten karnım burnumda hergün gidiyodum oralara esnafta tanıyo herkes bakmak istiyoduLOLLOLay kızım büyüdü aslında elinden tutup bi gideyim oralaraLOLLOLHa 2 aylıkken İzmire gittik ocak ayıydı ama havalar güzeldiBig%20smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.