Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebekte uyku düzeni
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbebekte uyku düzeni

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
seryel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesajın Direkt Linki Konu: bebekte uyku düzeni
    Gönderim Zamanı: 26 Kas 2007 Saat 20:58
merhaba doktor hanım. (İlk bebeğim)Benim bebeğim 2. ayını tamamladı ve  uyku düzenini oluşturmak istiyorum.Kendi kendine uyuyan bebekl erin özgüvenlerinin geliştiğini okumuştum.Bunun için nasıl bir yöntem denemeliyim?Şu an kucağımda yada omuzumda uyutuyorum.Ayakta sallayarak uyutmanın olumsuz bir etkisi var mı? Çalışan bir anneyim.Yoksa düzen için erken bir zaman mı.? Önerilerinizi alabilirmiyim.
      Ayrıca aşılarla ilgili olarakta bu ayda başlayan rotavirüs , pnömokok aşılarını yaptırmalımıyım.
      Teşekkür ederim.
Hayatımın anlamı Ali Eren'im
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2007 Saat 23:30
Merhaba...
Rotavirus ve pnömokok aşılarını Amerikan Pediatri Akademisi tavsiye ediyor. Yaptırın bence de... Özgüven için en gerekli olan sevgi ve temas. Biz bir canlı büyütüyoruz. İçgüdülerimiz de doğru olanı bulmamıza yardımcı. Lütfen her okuduğunzu uygulamak gibi bir endişeye kapılmayın. Uyku düzeni için de çok acele etmeyin. Bebeğinizin keyfini yaşayın. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.