|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2016 Saat 17:25 |
Hocam merhabalar...bi kac gundur cok kotu bel agrim var bel fitigi oldugumu biliyorum agri nuks etti cok agriyo...elimde hirudoid forte jel,dolgit krem ve reparil gel var acaba sursem agrimi azaltir mi bi de emziriyorum Cem 15 aylik hocam.emzirmede problem yaratir mi ya da siz ne onerirsiniz??sewgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120892 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER, agri; Dogum sancisindan beter ise; Bobrek tasi dusuruyor olabilirsiniz. Kremler bir ise yaramaz. Gunde: 3x1 Novalgin tabler agri oldugunda kullanin.. Bebege bir zarari olmaz.
|
|
![]() |
|
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yok tas degil...belim cok kotu bacaklarima vuruyor.yuruyemiyorum bunun ustune cocuk da hep kucak istiyo.tamam yarin novalgin kullanirim yapacagim baska bise yok mu tesekkur ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120892 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER, agri belinizden, bacaginizin arka yuzune dogru yayiliyor ise; SIYATIK olabilir..Iyi bir Dahiliyeci bulun...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|