Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Beneğimde Ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Beneğimde Ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Adeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 465
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Adeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Beneğimde Ateş
    Gönderim Zamanı: 17 Oca 2019 Saat 03:43
Kadir hocam merhaba bebeğim 11 aylık olacak 1 haftaya kadar inşallah ancak hiç kimse hasta değil Evden çıkmadık zaten havalar malum kimseyle de görüşmedik sebebini anlamadığım bir ateş başladı 38-39 arası huysuzdu calpol verdim 1 ölçek başında bekliyorum ve çok üzülüyorum yediğimiz içtiğimiz aynı değişen hiç bir şey yok sadece 3 gündür burnundan hırıltı vardı grip gibi ama burnu akmadı hiç tıkalı diye mi olmuştur bu durum dişte öıkarmadı biliyorum diş ateş yapmaz diyorsunuz ama bebeğim çok tanıyor sürekli uyanıyor ağlıyor neden bu ateş hocam cold mix yaptım serum fizyolojik bir buhar ateşli diye yapmadım sadece
1.Hocam burnundan ses geliyordu dedim ya tıkalı ve ateş yapmış mıdır grip ki geçiriyordur
2.Calpol bir dahaki doz ne zaman olmalı 6 saat mi
3. Durum böyle devam ederse ateşi be zamana kadar bekleyip tahlile gitmeliyiz hiç istemiyorum hastaneleri daha çok küçük yardımcı olur musunuz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117982
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2019 Saat 03:52
1 hafta-10 gun arasi, birisinden Grip kapmis..  Cocuk rahatsiz olmadikca, atesini dusurmeyin. Grip icin 
anlattiklarimi uygulayin.

Kilosunu yazmamissiniz, cinsiyetini yazmamissiniz, ben nasil ilac dozu hesapliyacagim?? 
SU; lanet olasica, "Bebek" lafini KULLANMAYIN!! 
Eski mailleri okuyun.. 

Yukarı Dön
Adeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Adeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2019 Saat 03:59
Hocam cvpladığınız için teşekkürler kilo 9 kız haftaya 11 aylık olacak huzursuzdu iç organları tazecik bir zarar okur diye de korktuk açıkcası saat 11 de 5 ml az içti hocam resmen horluyor burnu griptir değil mi
Yukarı Dön
Adeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Adeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2019 Saat 04:00
Ancak hocam 10 gündür hep evdeydik kimse gelmedi kimseyi görmedik baba da grip değil dışarı çıkan bir o var
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2019 Saat 08:07
Toplam:3x 1 olcak Calpol120 veya ParaNox 120 fitil alabilir. 
Evet, Grip, SAKIN benim anlattiklarim harici bir ilac vermeyin. 
Yukarı Dön
Adeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Adeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2019 Saat 08:40
Tamam hocam inşallah ama hemen yükseliyor çarpıl versem de burnu hırlıyor 4 gündür 1 gündür ateş var aksın artık ya aksa da kurtulsak şu ateşten görünürde bir şey olmayınca akıntı vb. Acaba başka bir durum mu var idrar vb diye korkuyor insan hocam
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2019 Saat 18:52
Eski mailleri okuyun, yoksa ben anlattikca, siz sualler sormaya devam edeceksiniz..
Yukarı Dön
Adeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Adeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2019 Saat 18:28
Hocam merhabalar, size daha önce yazmıştım 3 gündür 11 aylık kızımın gündüzleri 38 geceleri 39 a varan ateşi var siz grip demiştiniz akmıyor hocam sadece burnunda uyur ve uyanık iken horlama gibi bir ses var eşim daha 11 aylık yazık küçücük, hastanede en azında bir kan ve idrar tahlili baktıralım bir sıkıntı olur Eğer viral değilse diye beni korkutuyor ben sizi dinliyorum eski yazdığınız cvpları da okudum ancak vicdanen rahatsız oldum çocuğuma kötülük mü ediyorum diye herhangi bir enfeksiyon var mıdır hocam çocuğun rahatı iyi şükür sadece geceleri çok sık uyanıyor ve eşimin zoru ile 39 a yaklaşınca calpol veriyorum iştahı eskisi gibi değil sadece sevdiği şeylerden biraz yiyor meyve yiyor su içiyor anne sütü de alıyor bu 3 gündür geçmeyen ateş zarar verir mi tahlil yaptıralım mı wbc yükseltecek enfeksiyon var mıdır?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.