|
Beneğimde Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Oca 2019 Saat 03:43 |
Kadir hocam merhaba bebeğim 11 aylık olacak 1 haftaya kadar inşallah ancak hiç kimse hasta değil Evden çıkmadık zaten havalar malum kimseyle de görüşmedik sebebini anlamadığım bir ateş başladı 38-39 arası huysuzdu calpol verdim 1 ölçek başında bekliyorum ve çok üzülüyorum yediğimiz içtiğimiz aynı değişen hiç bir şey yok sadece 3 gündür burnundan hırıltı vardı grip gibi ama burnu akmadı hiç tıkalı diye mi olmuştur bu durum dişte öıkarmadı biliyorum diş ateş yapmaz diyorsunuz ama bebeğim çok tanıyor sürekli uyanıyor ağlıyor neden bu ateş hocam cold mix yaptım serum fizyolojik bir buhar ateşli diye yapmadım sadece
1.Hocam burnundan ses geliyordu dedim ya tıkalı ve ateş yapmış mıdır grip ki geçiriyordur 2.Calpol bir dahaki doz ne zaman olmalı 6 saat mi 3. Durum böyle devam ederse ateşi be zamana kadar bekleyip tahlile gitmeliyiz hiç istemiyorum hastaneleri daha çok küçük yardımcı olur musunuz |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 hafta-10 gun arasi, birisinden Grip kapmis.. Cocuk rahatsiz olmadikca, atesini dusurmeyin. Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Kilosunu yazmamissiniz, cinsiyetini yazmamissiniz, ben nasil ilac dozu hesapliyacagim?? SU; lanet olasica, "Bebek" lafini KULLANMAYIN!! Eski mailleri okuyun.. |
|
![]() |
|
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cvpladığınız için teşekkürler kilo 9 kız haftaya 11 aylık olacak huzursuzdu iç organları tazecik bir zarar okur diye de korktuk açıkcası saat 11 de 5 ml az içti hocam resmen horluyor burnu griptir değil mi
|
|
![]() |
|
Ancak hocam 10 gündür hep evdeydik kimse gelmedi kimseyi görmedik baba da grip değil dışarı çıkan bir o var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Toplam:3x 1 olcak Calpol120 veya ParaNox 120 fitil alabilir. Evet, Grip, SAKIN benim anlattiklarim harici bir ilac vermeyin.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam inşallah ama hemen yükseliyor çarpıl versem de burnu hırlıyor 4 gündür 1 gündür ateş var aksın artık ya aksa da kurtulsak şu ateşten görünürde bir şey olmayınca akıntı vb. Acaba başka bir durum mu var idrar vb diye korkuyor insan hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski mailleri okuyun, yoksa ben anlattikca, siz sualler sormaya devam edeceksiniz..
|
|
![]() |
|
Hocam merhabalar, size daha önce yazmıştım 3 gündür 11 aylık kızımın gündüzleri 38 geceleri 39 a varan ateşi var siz grip demiştiniz akmıyor hocam sadece burnunda uyur ve uyanık iken horlama gibi bir ses var eşim daha 11 aylık yazık küçücük, hastanede en azında bir kan ve idrar tahlili baktıralım bir sıkıntı olur Eğer viral değilse diye beni korkutuyor ben sizi dinliyorum eski yazdığınız cvpları da okudum ancak vicdanen rahatsız oldum çocuğuma kötülük mü ediyorum diye herhangi bir enfeksiyon var mıdır hocam çocuğun rahatı iyi şükür sadece geceleri çok sık uyanıyor ve eşimin zoru ile 39 a yaklaşınca calpol veriyorum iştahı eskisi gibi değil sadece sevdiği şeylerden biraz yiyor meyve yiyor su içiyor anne sütü de alıyor bu 3 gündür geçmeyen ateş zarar verir mi tahlil yaptıralım mı wbc yükseltecek enfeksiyon var mıdır?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|