Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Besin zehirlenmesi mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Besin zehirlenmesi mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
limon kabugu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 147
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı limon kabugu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Besin zehirlenmesi mi
    Gönderim Zamanı: 12 Ara 2022 Saat 21:15
Hocam esim ve ben dun ev yapimi mayonez yedik bugun oglen ishal bas agrisi  titreme usume vucut agrisi belirtileri var ikimizde de ishal ve su kaybi cok yasamiyoruz ama diger belirtilerden korkuyoruz zehirlenme boyle belirtiler yapar mi vucut agrisi ve usume var ozellikle simdiden sagolun hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120740
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2022 Saat 21:35
Belli ki, mayonez mikroplu imis. SAKIN ilac kulanmayin. Barsaklardan atilinca duzelirsiniz.
Ishal; kusma olmadan su kaybi yapamaz.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı limon kabugu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2022 Saat 21:56
Ben evde cig yumurtadan yaptim hocam salmonella olduysak gitmek gerekirmi ates ve titremeler var ama korkuyorum simdi ishal kesici veirlerse  diye gidemiyorum
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2022 Saat 03:09
Tifo ishaline, ESAS hicbir ilac verilmez... 
Tifo Hastaligi ve Tifo ishali farkli ele alinirlar.
Bunlari sakin Turk doktorlarla tartismayin, bu konuda en ufak bir bilgileri dahi yoktur. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Ara 2022 Saat 03:10
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı limon kabugu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2022 Saat 20:24
Hocam size yazdigimdan beri ishal mide kramplari bas ağrısı gecmiyor dayanilmaz halde dun acilde serum takildi sadece bi saat rahatlatti flagyl biteral antibiyotik yazildi bugun kullandim bas agrim ve bulantim daha da siddetlendi hocam napmam lazim biraksam ilaclati kendi iyikesir mi simdiden sagolun hocam naoacagimi bilmiyorum ozellikle bas agrimin da olmasi beni bitirdi migrenini mi tetikledi yoksa ilaclar mi bilmiyorum
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2022 Saat 00:43
Flagyl ve Biteral AYNI ilac!! Hangi salak yazdi? 
Serum bile gerekmezdi. Sahte iyilik hali ile sizi dolandirdilar, simdi o serum ve ilaclar yuzunden,hastalik
 biraz daha uzun surecek. 
Hicbir sey kullanmayin, sadece bol sivi gidalar alin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı limon kabugu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2022 Saat 13:00
Hocam dayanilmaz bas agrisi bulantu cekiyorum mecbur geldim hastaneye yatis verildi ama hic duz3lme yok hocam bu surum nasil gececk cok caresiz kaldik 5 gun oldu
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı limon kabugu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2022 Saat 17:52
Wbc 8 crp 17 gaitada gizli kan var hocam
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.