|
Besin zehirlenmesi mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
limon kabugu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eyl 2020 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 147 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ara 2022 Saat 21:15 |
Hocam esim ve ben dun ev yapimi mayonez yedik bugun oglen ishal bas agrisi titreme usume vucut agrisi belirtileri var ikimizde de ishal ve su kaybi cok yasamiyoruz ama diger belirtilerden korkuyoruz zehirlenme boyle belirtiler yapar mi vucut agrisi ve usume var ozellikle simdiden sagolun hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120740 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Belli ki, mayonez mikroplu imis. SAKIN ilac kulanmayin. Barsaklardan atilinca duzelirsiniz.
Ishal; kusma olmadan su kaybi yapamaz.
|
|
![]() |
|
limon kabugu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eyl 2020 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 147 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
Ben evde cig yumurtadan yaptim hocam salmonella olduysak gitmek gerekirmi ates ve titremeler var ama korkuyorum simdi ishal kesici veirlerse diye gidemiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120740 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tifo ishaline, ESAS hicbir ilac verilmez...
Tifo Hastaligi ve Tifo ishali farkli ele alinirlar. Bunlari sakin Turk doktorlarla tartismayin, bu konuda en ufak bir bilgileri dahi yoktur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Ara 2022 Saat 03:10 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
Hocam size yazdigimdan beri ishal mide kramplari bas ağrısı gecmiyor dayanilmaz halde dun acilde serum takildi sadece bi saat rahatlatti flagyl biteral antibiyotik yazildi bugun kullandim bas agrim ve bulantim daha da siddetlendi hocam napmam lazim biraksam ilaclati kendi iyikesir mi simdiden sagolun hocam naoacagimi bilmiyorum ozellikle bas agrimin da olmasi beni bitirdi migrenini mi tetikledi yoksa ilaclar mi bilmiyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Flagyl ve Biteral AYNI ilac!! Hangi salak yazdi?
Serum bile gerekmezdi. Sahte iyilik hali ile sizi dolandirdilar, simdi o serum ve ilaclar yuzunden,hastalik biraz daha uzun surecek. Hicbir sey kullanmayin, sadece bol sivi gidalar alin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
Hocam dayanilmaz bas agrisi bulantu cekiyorum mecbur geldim hastaneye yatis verildi ama hic duz3lme yok hocam bu surum nasil gececk cok caresiz kaldik 5 gun oldu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
Wbc 8 crp 17 gaitada gizli kan var hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|