|
Beta |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aycakerem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: BetaGönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 03:19 |
|
Hocam neredeyse 2 hafta bir ateş öksürük olan 5.5 yaşında bir oldukları var bundan 21 gün önce hızlı strep testi pozitif çıktı pozitif deposilin 1.2 oldu.. geçen hafta perşembe hafif ateşlendi 2 gün boyunca doktora bile götürmedim kendiliğinden ateş düştü iyileşti.. bugün sabah 40 derece tekrar ateşlendi doktora girtik strep A yine pozitif.. deposilin 1.2 vuruldu bu akşam 9 da.. 6 saat oldu hala 40 derecelerde ateşli.. doktor beta taşıyıcısı olabilir sürekli iğne vurulması gerekebilir dedi! Bu arada sağ bademciğinde beyazlık var ve hiç geçmiyor.. kanda wbc crp düşük geldi.. netrofil yüksek
|
|
![]() |
|
aycakerem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 03:26 |
|
Beta taşıyıcılığı ne demek? Deposilin 1.2 etki süresi 1 ay değilmiydi? 21 gün önce bu iğneyi olup tekrar beta olması normal mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 18:15 |
|
1- Bazi laboratuvarda, Strep-A Test kiti YOK! Gelen hastalara, test filan yapmiyorlar, bogazdan suruntu alip,
(+) diye SAHTE rapor veriyorlar. 2- O doktorun, Streptokoklar hakkinda en ufak bir bilgisi YOK! Cok cahil bir doktor. Streptokoklarin tehlikeli olan kismi, ceperidir. Streptokok ceperi antijenik yapi olarak, kimisi Kardiyojenik, kimi Nefritojenik tiptedir. Kimisinde de, Kizil dokuntusu yapan toksin vardir. Tasiyici Streptokoklarda, bu ceper YOKTUR! Penisilin grubu BUTUN Antibiyotikler de, Streptokok ceperindeki "Muramik asit" sentezini bozarak calistiklari icin, bu tasiyicilik yapan Streptokoklara etki edemezler. VE!!! Ceper olmadigi icin de; HASTALIK YAPAMAZLAR!! O salak bunlari bilmedigi icin, bir cuval igne ile bu durumu ortadan kaldirmaya calisiyor. Nafile ugrasiyor. Ne diyelim! Turkiye'de salaklik NORM oldu! " doktor beta taşıyıcısı olabilir sürekli iğne vurulması gerekebilir dedi!" Sakin bu salaga inanmayin! 3- O salagin akli ile bosuna cocuga igneler yaptirmayin, bu durumun HICBIR zarari da yoktur. 4- Devamli anlatiyorum: Klinik durum, laboratuvar sonucundan DAHA kiymetlidir. Ates + Agizda pis koku + Dili kaplayan pas tabakasi + Bulanti/kusma YOKSA, ASLA Strep-A Pozitifligine inanmayin! Turkiye'nin civisi cikti!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Oca 2023 Saat 18:26 |
|
![]() |
|
aycakerem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 18:39 |
|
Hocam farklı yerlerde yaptırıyorum testleri pozitif çıkıyor hızlı test.. fakat kültürde üreme olmuyor ben gerçekten şaştım artık biz napalım kime inanalım😫😫 dilde pas kusma yok fakat boğazda hiç geçmeyen bir beyazlık var ve şuanda 3 saate bir 40 dereceye çıkan ateşi var dün sabahtan beri… iğneyi dün gece 9 da vuruldu deposilin 1.2.. eğer beta ise etkisi kaç saatte olur bu iğnenin
|
|
![]() |
|
aycakerem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 18:48 |
|
|
|
![]() |
|
aycakerem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 19:27 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 19:50 |
|
Soyledim size: SAHTEKARLIK YAPIYORLAR ve sizleri dolandiriyorlar! Test yapmadan, (+) sonuc veriyorlar.
Aylardir ithalati yapilmiyor. Gidin o laboratuvara, size Strep-A testinin kutusunu gostersinler. Deposilin1.2 en erken 3gun sonra etkisi baslar. O Yuzden YUZ BIN KERE ANLATTIM! Daha nasil anlatayim! Yazdigim cevaplari NIYE okumuyorsunuz?? Emegime yazik!! Pust laboratuvar!! NIYE WBC degerini yazmamis? Eger WBC: 15.5 dan dusuk ise, degil Streptokok, herhangi bir hastalik yapici bakteri bile YOK demektir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Oca 2023 Saat 19:52 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|