|
Beta |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Zehracinareroglu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zehracinareroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: BetaGönderim Zamanı: 30 Oca 2023 Saat 22:38 |
|
Hocam 7 yas kiz cocugu.Strep A pozitif.Adiyamanda yasadiklari icin saglik imkanlari kisitli.
Beta da deposilin 6.3.3 igne yapildi ve antibiyotik verildi.10 gun kullandilar onu da.7.gunu falan dokuntu olustu. Simdi ant biteli 3 gun oldu ama bogazim agriyor diyormus yine. 1-Tekrarladi mi acaba? 2-30 gun ant kullanmasi gerekir mi?Beta 1 ay icinde tekrarlarsa zararli ya ondan soruyorum. 3-Yeniden teste gerek var mi? 4-benim bildigim deposilin 6.3.3 kullaninca antibiyotige bile gerek yok zaten 1 ay koruyor.Ama uzerine 10 gun ant icti.Ant bitti 3 gun sonra yine bigazim agriyor diyirmus. Tekrarlamasi riskli oldigi icin de anne paniklemis.
|
|
![]() |
|
Kzy12
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2023 Saat 22:46 |
|
Özür dileyerek ben de konuyu görünce yazmak istedim.Hocam aynen benim oğlumda da başımıza geldi 3 kere penislin tedavi etmedi.3.gün tekrarladı.Birinde Macrol diğerlerinde zitromax tedavi etti.Penisilin Strep A bakterisini tedavi etmiyor olabilir mi sizce artık direnç kazanmış olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Oca 2023 Saat 03:45 |
|
Bu kadar COK hatayi ayni anda yapabilmeyi ancak Turk doktorlari becerebilirler!
1- Deposilin6-3-3, ZATEN 1 ay sure ile etkilidir. Yaninda Antibiyotik vermek tipik Turk doktor cahilligidir. 2- A-Grubu,beta-Hemolitik Streptokok, son derecde zavalli bir bakteridir. TEK doz penisilinden 12 saat sonra Kizil dokuntusu dahil butun arazlar yok olurlar. Tedaviden 2gun sonra bile sikayetleri devam ediyorsa, sizi dolandirmislar demektir. Grip geciriyordur. ( Unutmayin, Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler) 3- Deposilin yapildiktan sonra daha hala ne "30gun antibiyotik kullanimi???" Yok boyle bir sey! 4- Teste filan gerek yok! Yuzbin kere anlatildi. HER GUN ANLATIYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Strep-A oldugunda: Ates + Agizda pis koku + Dili kaplayan pas tabakasi + Bulanti/kusma olur. O hasta ailesi, dusmus bir assagilik soytarinin eline dolandirilip duruyor. Penisilinlerin, tedavi edemedigi A-Grubu,beta-Hemolitik Streptokok YOK! Sizi dolandirmislar! Bu bakteri son derecede zavallidir ve asla penisilinlere karsi direnc gelistiremiyor. Kesinlikle Streptokok degildi! Turkiye'nin cahil cocuk doktorlarini ciddiye almayin. Hicbir konuyu TAM OLARAK bilmezler. Hep kulaktan duyma, yarim-yamalak bilgileri vardir! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Oca 2023 Saat 20:16 |
|
![]() |
|
Kzy12
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Oca 2023 Saat 08:07 |
|
Hocam korkarak yazıyorum kızacaksınız diye ama şöyle oldu antibiyotiğin(penisilin) ilk dozuyla çocuk iyileşti.Antibiyotik bitti 3 gün sonra yeniden hastalandı ve Strep A hızlı ve boğaz kültürü pozitif çıktı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Oca 2023 Saat 20:18 |
|
Mumkun DEGIL!
Penisilin yapildiktan sonra 1 ay sure ile ASLA Streptokok alinamaz. Kesin bir sahtekarlik donmus. Cok assagilik bir hastane! Doktor-Laboratuvar ikili cete halinde calisiyor. Kesin, hic Strep-A Testi yapmadan; Strep-A:(+) diye sahte rapor veriyor.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|