|
Beta |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Htc-duru ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mar 2023 Saat 19:08 |
Merhaba hocam,kızım 8,5yaşında salı günü ateş ve boğaz ağrısı oldu,yutkunurken zorlandı.perşembe doktora gittik,boğazlar kıpkırmızı dedi dr, strep a ve boğaz kültürü yapıldı negatif çıktı ama bütün bulgular bana beta gibi geliyor.Sürüntü alırken kızım ağzını zor açtı,sürüntünün yanlış alınma tükürükle karışma gibi ihtimal olabilirmi?
Burun akıntısı,öksürük,hapşırık yok.Viral olsa bunlar olurdu.Bugün 5.gün ateş yok Tekrar strep a testi yaptırsam doğru sonuç verirmi?
|
|
![]() |
|
Htc-duru ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yarın 6.gün olacak yarın tekrar strep a ve boğaz kültürü yaptırsam doğru sonuç verir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120795 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ARTIK BU SORUYA CEVAP YAZMIYORUM.
nasil olsa kimse anlamiyor. YUZ BIN KERE ANLATTIM!
|
|
![]() |
|
Hocam ne olur bişey söyleyin uyku uyuyamıyorum.Ağzında çok kötü koku vardı ama bugün geçti.Dilinde pas göremedim emin değilim.
Test yanlış negatif çıkmış olabilir mi? Emin olmak istiyorum.Tekrar test yaptırsam doğru çıkar mı Kadir hocam bişey deyin lütfen🙏🏻
|
|
![]() |
|
Düne kadar çok kötü koku vardı ağzında,odasına girince bile aldım kokuyu.Bu beni çok endişelendirdi acaba streptokoktu da yanlış negatif çıktı mı diye çünkü kızım zor açtı ağzını sürüntü alırken.
Bugün 6.gün olacak ateş bitti kokuda gitti,sizden istediğim bugün tekrar test yaptırsam doğru çıkar mı?
|
|
![]() |
|
Riske atmamak için tedbiren klavunat es başlasam bi zararı olur mu?Lütfen rica ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120795 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sikayeti OLMAYAN cocuga Ne diye ilac vereceksiniz?
Anlasilan, her oksurene Astim denilerek yapilan soytariliklarin yerini, bu sene strep-A alacak. Sakin Turk doktorlarinin teshislerine inanmayin. Ates+Koku_Pas+bulanti var mi, ona bakin. Biri bile yoka, strep-A degildir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|