|
BETA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Moonna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Eki 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kas 2024 Saat 21:46 |
Sevgili Kadir Hocam,
Oğlum 3,5 yaşında.Dün Yüksek ateş sebebiyle doktora gittik.beta testi yapıldı sonucu pozitif çıktı.doktor hanım serum taktı ve çocuk hemen toparlandı.serum bitince 10 günlük amoklavin tedavisi ve ateşi yükselmesi halinde kullanmamız için dolven verdi ve eve geldik.Fakat bugün yine ateşi yükseldi ve amoklavin hiçbir şekilde içmiyor.normalde kusma yok fakat şurubu verdiğim an kusuyor. Ne yapmalıyız? Yazılarınızı okudum en az 10 gün antibiyotik tedavisi devam etmeli demişsiniz fakat şurubu asla kabul etmiyor.yanıtınız için şimdiden çok teşekkür ederiz sayın Kadir hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz de bunları yediniz!! Öylemi?
1- Bu yaşta "Streptokok" enfeksiyonları son derecede nadirdir. 2- Hadi oldu diyelim, "Serum takmak" NEYİN NESİ!!! Ne kadar da çok seviyorsunuz aldatılmayı! O serumun içine kortizon konulduğunu ve sahte iyilik hali yaptığını bilmiyorsunuz tabii.. Evde ilacın etkisi geçince de, hastalık kaldığı yerden devam etti! 3- Eğer; hakikaten Streptokok enfeksiyonu olsa idi, TEK DOZ antibiyotik ile12 saatte iyileşirdi. 4- Diline bakın; dili pembe olduğu zaman DAİMA viral enfeksiyondur ve asla antibiyotik verilmez. 5- Bunlar ASLA Grip teşhis etmezler. Yazılarımı okuyun. Bilhassa ve öncelikle: "Teşekkür ve 1 senelik Tecrübelerim" yazısını Sabit Forum'un ilk sayfasından okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Kas 2024 Saat 22:07 |
|
![]() |
|
Moonna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Eki 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam büyük oğlumu (16 yaşında) sizin yazılarınızı okuyarak hiç antibiyotik kullanmadan büyüttüm ve taş gibi sağlam bünyesi var.size minnettarız..Fakat bazen bizim de tuzağa düştüğümüz anlar olabiliyor demek ki :(
Doktor hanım boğazdan sürüntü aldı.muayene yaparken çocuğun boğazını gösterdi kötü görünüyordu (kırmızı beyaz kabartılar ) bir de çocuk boynunu gösterip ağrıyor diyince ve yüksek ateş olunca panik olduk. Biz şimdi bal limon coldmix devam mı edelim o halde? İnanın verilen amoklavini içirebilmek için bir takla atmadığım kalmıştı 😕
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İnanmayın!! İnanın, bu şarlatanlıkları HER çocuğa uyguluyorlar!
Yazılarımda anlattığım şekilde davranın ve ASLA aksini söyleyen 100 Türk doktoru olsa bile onlara asla inanmayın. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam,doktora mesaj attım amoklavin çocuk içemiyor diye.ceftınex yazayım diye geri dönüş yapmış.yan etkileri okuduğumda dehşete kapıldım. Antibiyotik kullandırmakta ısrarcı olmasına sebep hastalıktan emin olması mı yoksa işgüzarlık mı nedir?bu hastalığın ileri aşamadaki yan etkilerinden korkuyorum,ben şimdi ne yapmalıyım? :(
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eğitimleri böyle! Türkiye'de, ateşi olan HER çocuğa antibiyotik yazarlar! O yüzden de ASLA Grip veya viral
hastalıkları teşhis etmezler. Enfeksiyöz Mononükleoz hastalığının adını bile ağızlarına almazlar.
İçmiyor diye, iğne yazmadığına şükredin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|